Αθήνα: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους - 45 λεπτά περνούσαν μπροστά από το ΣύνταγμαΚλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 ·

Τις τελευταίες ημέρες η φοιτητική λέσχη δεν λειτουργεί λόγω μη υπογραφής της σύμβασης που έληξε πριν τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα η επαναλειτουργία της, με δωρεάν ποιοτική σίτιση για όλους τους φοιτητές, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση, με αποκλειστική ευθύνη του κράτους και με μόνιμο και σταθερό προσωπικό με πλήρη δικαιώματα. Η σίτιση, η στέγαση, είναι τμήμα της Δημόσιας και Δωρεάν παιδείας, που σήμερα καταργείται. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από τις πολιτικές που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που υπηρετούν το σύστημα. Πολιτικές που συνδιαμορφώνουν με την ΕΕ, που μετατρέπουν την Παιδεία και τη φοιτητική μέριμνα σε εμπόρευμα.

Χίος 13/1/2016

Social Share

Podcast 902.gr

PODCAST ΚΝΕεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

για την προταση μομφης συριζα


Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόνα ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/