Αθήνα: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους - 45 λεπτά περνούσαν μπροστά από το ΣύνταγμαΚλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Λέσβος: Παρέμβαση του ΚΚΕ για να βρεθεί στέγη για τους πρόσφυγες

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 ·

Παρέμβαση στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, προκειμένου να εξασφαλιστεί στέγαση και γενικά ανθρώπινες συνθήκες για εκατοντάδες πρόσφυγες της Λέσβου που βρίσκονται στο δρόμο, χωρίς καμία προφύλαξη από το κρύο και τη βροχή.
Ανάλογη παρέμβαση έκανε στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, ο Στρατής Κόρακας, περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Μετά από την παρέμβαση του ΚΚΕ, υπήρξε δέσμευση ότι οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στο κολυμβητήριο του νησιού που είναι κλειστό για το κοινό και θα βρεθούν επιπλέον χώροι.
Οι πρόσφυγες της Λέσβου βρίσκονται στα Κέντρα Υποδοχής του Καρά Τεπέ και της Μόριας. Ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων παραμένει στο δρόμο, στο έλεος της κακοκαιρίας.

Απο τον 902.gr

Social Share

Podcast 902.gr

PODCAST ΚΝΕεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

για την προταση μομφης συριζα


Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόνα ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/