Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 ·


ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Εργαζόμενε, άνεργε, συνταξιούχε, επαγγελματοβιοτέχνη, νέα-νέε
Δεν είναι υπερβολή σήμερα ότι εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα.
Σε πολλά σπίτια δεν υπάρχει φαγητό, ζεστασιά, γιατί το ρεύμα είναι κομμένο, δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε γιατρό, ασφάλιση, φάρμακα. Άλλες οικογένειες απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σπιτιών. Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει 1,5 δις νέους φόρους ενώ φοροαπαλλάσει κατά 100εκ ευρώ το μεγάλο κεφάλαιο, μειώνει τις δαπάνες στην Υγεία, Παιδεία, έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, σε μισθούς συντάξεις.
Αυτή είναι η πραγματικότητα της καπιταλιστικής κρίσης που βιώνει ο λαός μας, η μιζέρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της αβεβαιότητας και το γκρίζο μέλλον των παιδιών μας.
Δεν φταίμε εμείς που μας κλέψαν τη ζωή στο όνομα της κρίσης και του χρέους.
Δεν τους χρωστάμε, μας χρωστάνε. Δισεκατομμύρια έχουν οι βιομήχανοι στην Ελβετία.
Να πληρώσουν όσοι δημιούργησαν την κρίση και θησαυρίζουν στην πλάτη μας!
Η κατάσταση θα χειροτερέψει.
Κυβέρνηση – ΤΡΟΪΚΑ- Ευρωπαϊκή Ένωση – ΔΝΤ τσακίζουν το λαό με χαράτσια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ η ανεργία φουντώνει.
ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΟΥ.
Ακούμπησε το πρόβλημα του συναδέλφου, του γείτονα, του φίλου, του μετανάστη. Η αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία ή υποκατάσταση των κρατικών ευθυνών. Έχει ταξικό περιεχόμενο είναι βοήθεια για  να οργανωθούμε, για να σηκωθούμε, να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε ό,τι έχουμε ανάγκη.
Εμείς οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, παράγουμε τον πλούτο στον τόπο μας, πλούτο που μας κλέβουν τα παράσιτα οι καπιταλιστές.
Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΙΣΘΟ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΣΤΕΓΗ, ΡΕΥΜΑ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΪ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.
ΟΧΙ στις αυταπάτες και την κοροϊδία αυτών που καμώνονται τους αντιμνημονιακούς και ευαγγελίζονται δήθεν καλύτερες διαπραγματεύσεις προς όφελος του λαού, τάχα ανθρώπινα μείγματα διαχείρισης ενός απάνθρωπου συστήματος. Είναι οι ίδιοι που υμνούν την Ε.Ε., το σύστημα. Λένε ψέματα ότι και ο λαός μπορεί να ζήσει καλύτερα και οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές να συνεχίζουν να πλουτίζουν.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ
Συγκεντρώνουμε φάρμακα, είδη καθαριότητας, τρόφιμα, παιχνίδια
Παλεύουμε ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις διακοπές ρεύματος λόγω χρεών

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/