ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 ·Είναι πολύ σημαντική αυτή η δουλειά που γίνεται εδώ στο Επιμορφωτικό Κέντρο "Χαρίλαος Φλωράκης", στο Χαλάνδρι. Θα πρέπει να αξιοποιηθεί απ' όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, απ' τις Οργανώσεις της ΚΝΕ, όπως επίσης και ευρύτερα, γιατί είναι ανοιχτό για τους σπουδαστές, τους φοιτητές, τους επιστήμονες, ερευνητές, τους ιστορικούς, αλλά και τους μαθητές. Θα μπορούσαν να οργανωθούν επισκέψεις σ' αυτό το Κέντρο από σχολεία με τους δασκάλους των μαθητών και βεβαίως υπάρχει πλούσιο αρχειακό υλικό που μπορεί να αξιοποιείται για επιστημονικές εργασίες, αλλά και για έρευνα και για ενημέρωση, όπως επίσης είναι σημαντικές οι εκδηλώσεις που γίνονται σ' αυτό το Κέντρο, όπως αυτή για την επέτειο της ΕΠΟΝ ή οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται, με αφορμή την 8 Μάρτη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που γίνεται εδώ και θέλουμε να αγκαλιαστεί απ' όλους τους εργαζόμενους, από το λαό, κυρίως τη νεολαία.

ΑΘΗΝΑ 28/2/2015                       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/