Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Χίος: «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή»

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 ·


 «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή» δόνησε την ατμόσφαιρα στην Χίο στο πλαίσιο της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης και πορείας που έγινε για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη.

Μαθητές, φοιτητές οι οποίοι πραγματοποιούν και συμβολική κατάληψη στο Πανεπιστήμιο, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, γονείς, έμποροι που έκλεισαν τα καταστήματά τους, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βουνακίου. Εκεί έγιναν ομιλίες από εκπροσώπους σωματείων, όπως των εμποροϋπαλλήλων, των εργαζομένων του νοσοκομείου, των δασκάλων και των καθηγητών, των γυναικών, των εμπόρων, των μαθητών και των φοιτητών, καθώς της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου, όπου διατρανώθηκε η σύσσωμη απαίτηση το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί.

«Οι ζωές μας μετράνε, να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη» ήταν επίσης ένα από τα κεντρικά συνθήματα, ενώ άλλα μετέφεραν το στίγμα των ημερών, όπως «πάρε με όταν φτάσεις» και «τώρα η οργή να γίνει ανατροπή».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/