Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: Για γέλια και για κλάματα η "αριστεία " της κυβέρνησης!

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 ·

Αυτό σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου με αφορμή τα 12 "επιτυχίες" Μηταράκη, όπως διατυπώθηκαν πρόσφατα σε Οικονομία, Υγεία, Παιδεία, "... που αλλάζουν τη Χίο", όπως μας καυχήθηκε αρθρογραφώντας ο βουλευτής Χίου.

Ως μνημείο αξιοπιστίας του μάλιστα, αναφέρει τον ισχυρισμό του στο BBC, ότι το μετρό Θεσσαλονίκης λειτουργεί!

Η ανακοίνωση, συνεχίζει:

Η εικονική πραγματικότητα του κ. Υπουργού δεν μας είναι άγνωστη στο νησί, αφού κανένα από τα έργα στα οποία αναφέρθηκε δεν λειτουργεί. Είτε σχεδιάζονται είτε παραμένουν ημιτελή , θυμίζοντας της Άρτας το γεφύρι είτε τα διεκδικεί ως έργα δικά του ο δήμος Χίου, βασικός βαστάζος του κ. Μηταράκη και της κυβέρνησης.

Ακόμα και η ΒΙΑΛ την οποία υποσχέθηκε ότι θα κλείσει δεν την έκλεισε, αλλά τα κατάφερε στα push backs και στην εκφορά ρατσιστικού λόγου και πραξεων.

Χαρακτηριστικό της κυβερνητικής αξιοπιστίας που εκπροσωπεί επάξια ο κ Μηταράκης ,είναι ότι είπε στο BBC πως το Μετρό Θεσσαλονίκης... λειτουργεί!!!

Ο υπουργός αναφέρθηκε πρώτα στο Μετρό της Αθήνας, το οποίο επεκτείνεται και στη συνέχεια στο Μετρό της Θεσσαλονίκης το οποίο όπως δήλωσε... λειτουργεί!

"Τhe new subway in Thessaloniki is up and running", είπε συγκεκριμένα ο κ. Νότης Μηταράκης.

Την ίδια επομένως αξία έχουν και τα 12 έργα του για τη Χίο με αποκορύφωμα την εμμονή του να ξεκινήσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης και εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών της κυβέρνησής του και της ΕΕ στο Θόλος.

Με το καλό λοιπόν να εγκαινιάσει και το μετρό της Χίου!

Χίος 10/3/2023

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/