Απεργιακή συγκέντρωση στην είσοδο του δημαρχείου στη Χίο.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 ·


Στην είσοδο του Δημαρχείου δώθηκε το ραντεβού των αγωνιστικών Σωματείων με το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Χίου, με αφορμή και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ ενάντια στη δημιουργία και λειτουργία "Αναπτυξιακών ", που στόχο έχουν εκτός των άλλων να εμπορευματοποιήσουν και να ιδιωτικοποιήσουν κοινωνικές υπηρεσίες και δομές στους Δήμους.

Το λόγο πήραν καταδικάζοντας το νομοσχέδιο έκτρωμα, Λία Αξιώτη, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου  και ο Παναγιώτης Νικήτας, εκ μέρους του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν σωματεία και φορείς του νησιού όπου τοποθετήθηκαν με αντιπροσώπους τους. Το παρόν έδωσε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, η ΕΛΜΕ Χίου, ο ΣΕΣΝΟΧ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου, ο Σύλλογος Γυναικών Χίου.

Στη συγκέντρωση βγήκε και κούτα ενίσχυσης των «αναξιοπαθούντων» εφοπλιστών ύστερα από την απαίτησή τους να χρηματοδοτηθούν από την κυβέρνηση με νέο πακτωλό χρήματος.
Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/