Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Απεργιακή συγκέντρωση στην είσοδο του δημαρχείου στη Χίο.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 ·


Στην είσοδο του Δημαρχείου δώθηκε το ραντεβού των αγωνιστικών Σωματείων με το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Χίου, με αφορμή και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ ενάντια στη δημιουργία και λειτουργία "Αναπτυξιακών ", που στόχο έχουν εκτός των άλλων να εμπορευματοποιήσουν και να ιδιωτικοποιήσουν κοινωνικές υπηρεσίες και δομές στους Δήμους.

Το λόγο πήραν καταδικάζοντας το νομοσχέδιο έκτρωμα, Λία Αξιώτη, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου  και ο Παναγιώτης Νικήτας, εκ μέρους του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν σωματεία και φορείς του νησιού όπου τοποθετήθηκαν με αντιπροσώπους τους. Το παρόν έδωσε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, η ΕΛΜΕ Χίου, ο ΣΕΣΝΟΧ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου, ο Σύλλογος Γυναικών Χίου.

Στη συγκέντρωση βγήκε και κούτα ενίσχυσης των «αναξιοπαθούντων» εφοπλιστών ύστερα από την απαίτησή τους να χρηματοδοτηθούν από την κυβέρνηση με νέο πακτωλό χρήματος.












Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/