Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου: Στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού, για καμιά κλειστή ή ανοιχτή δομή στα νησιά.

Κυριακή 25 Απριλίου 2021 ·

 ΧΙΟΣ 24/04/21

 


        Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΡΕΊΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ χαιρετίζει τη σημερινή  κινητοποίηση του λαού της Χίου    ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης , της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που στοχεύουν να μετατρέψουν τα  ακριτικά νησιά μας σε φυλακές  με τρόφιμους τα  θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

          Η «αναπτυξιακή»  προοπτική που επιφυλάσσουν  στο νησί της Χίου οι  κυβερνητικοί  σχεδιασμοί, που συντηρούν και μεγεθύνουν με την ακολουθούμενη πολιτική τους τις προσφυγικές ροές διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις  για νέες, εκρηκτικές καταστάσεις σε νησιώτες και πρόσφυγες. 

           Λογαριάζουν όμως χωρίς το ΛΑΟ της Χίου, που τους έδωσε τη δική του απάντηση  το Φλεβάρη του 2020 σε ανάλογα σχέδια για δομή στο Αίπος ,  στέλνοντας  με κατηγορηματικό τρόπο το δικό του μήνυμα: « Καμιά  δομή στο Αίπος ούτε πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά» 

   Την ίδια απάντηση θα λάβουν με τη νέα τους επιλογή στο  ΠΑΧΥ στο Θόλος!!!

    Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΡΕΊΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  εκφράζει την αλληλεγγύη της στους αγωνιζόμενους νησιώτες μας, στους Χιώτες  και τους καλεί  να συγκρουστούν με τις πολιτικές που γεννούν τα δεινά στους λαούς . Να απαιτήσουν  με όλες τις δυνάμεις να μην εφαρμοστεί η απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας και να αποσυρθεί το νέο σύμφωνο Μεταναστευτικής πολιτικής και Ασύλου, που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά. Να μην δημιουργηθεί καμιά νέα δομή, να κλείσει η Βιάλ στο Χαλκειός. 

Το γραφείο τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/