Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΡΜΑΤΖΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 ·

Αν και με μάσκα Δήμαρχος Χίου, δεν κατόρθωσε αυτή τη φορά μπροστά στον Πρωθυπουργό, να κρύψει το ρόλο του ως επισπεύδοντα στη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης στο νησί.

Γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου μέχρι και την τελευταία, που η παράταξή του και ο ίδιος αποτέλεσαν θλιβερή μειοψηφία, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και τα όσα δήλωσε στη συνέλευση της Συκιάδας , ότι διαφωνεί με το Θόλος, γυρίζοντας την πλάτη στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το αν θα σεβαστεί το κυρίαρχο όργανο, έτρεξε να συνταχτεί με τα όσα κελεύει η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.

Θέλησε μάλιστα να κρυφτεί πίσω και πάλι από την απλή αναλογική που δεν τον αφήνει να κυβερνήσει, αλλά η χαρά δεν τον άφησε και μέσα από το αντιδημοκρατικό λογίδριό του , αποκάλυψε αυτό που γνωρίζουν όλοι οι Χιώτες:

Είναι έτοιμος από καιρό να τα δώσει όλα για τις υπερδομές των 3000 και βάλε συνανθρώπων μας , να υποσκάψει το μέλλον του νησιού και των κατοίκων του, να συμβάλλει στη δημιουργία μιας φυλακής των κατατρεγμένων των ιμπεριαλιστικών πολέμων, να σημαδέψει τη Χίο ως νησί με δεσμοφύλακες .

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καταγγέλλει στο χιώτικο λαό αυτή τη στάση, θα παλέψει με όλα τα μέσα και τις δυνατότητες που έχει να μην περάσει αυτή η επιζήμια για τα νησιά μας πολιτική της κυβέρνησης , να αποτρέψει την πολιτική της δημοτικής αρχής που ανοίγει, χωρίς να έχει το δικαίωμα αφού είναι μειοψηφία στο χιώτικο λαό, διάπλατα τις πόρτες για τα κέντρα υπερδομές , που εργάζεται κόντρα στα όσα έχουμε καταφέρει , πάνω σε αυτό το θέμα. 

Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους , να τους απομονώσουν πολιτικά ακόμα περισσότερο και να τους πληρώσουν με το κατάλληλο νόμισμα όταν θα έρθει η ώρα.

Ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι για τον αγώνα , μέχρι την τελική νίκη.

Ούτε στο Θόλος , ούτε πουθενά στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/