Συνεχής ενημέρωση από τον 902
ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 ·

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ «Ο ΠΟΝΤΟΣ»

Μετά τα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε :
«Να περάσουμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, να υποδεχτούμε το νέο χρόνο γιατί, όπως είπατε, οι καταστάσεις είναι δύσκολες για το λαό μας και για τον Κρητικό λαό, αλλά και για το σύνολο της πατρίδας μας, για όλες τις περιοχές» και έκλεισε με μια μαντινάδα:
«Στα χρόνια μας τα 100 μένουμε πάντα νέοι, είναι το δίκιο του λαού, που πάντα μας εμπνέει»!
Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης, πρόεδρος του Ομίλου απάντησε :
«Το Κάπα Κάπα έκλεισε ολόκληρον αιώνα, μια μέρα δεν επέρασε χωρίς δουλειά και αγώνα».

Μετά τα κάλαντα από την Ένωση Ποντίων Περάματος «Ο Πόντος», ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε στα ποντιακά :
«Ντο θ’ εφτάμε τα παράδας και το πολά το βίον, το ΚΚΕ ας’ όλεν το καλλίον» και συνέχισε: «Δύσκολες μέρες, βάσανα περνά ο λαός, καινούργιοι αντιλαϊκοί νόμοι έρχονται το 2016, άρα ο χορός είναι ο Πυρρίχιος, ο αγωνιστικός πολεμικός χορός απέναντι σε αυτούς που καταδυναστεύουν τη ζωή μας».


ΑΘΗΝΑ 24/12/2015                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
 
Η χορωδία του Συλλόγου Φαρακλάδων Κεφαλονιάς «Η Εύγερος» είπε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ να ευχηθώ ολόψυχα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους και όλες με υγεία, με δύναμη. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ό,τι είναι δυνατό, έτσι ώστε αυτή τη χρονιά ο λαός μας να μπει στη πάλη, στον αγώνα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού, συνδικαλιστικού κινήματος. Για την ανάπτυξη, προώθηση της λαϊκής, αντικαπιταλιστικής, αντιμονοπωλιακής συμμαχίας, δηλαδή μιας συμμαχίας όλου του λαού, ανεξάρτητα πού ο καθένας πιστεύει αυτή τη στιγμή, αλλά που όμως ταξικά ανήκει, στο λαό, στα λαϊκά στρώματα -είναι δηλαδή εργάτης, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, νέος, γυναίκα των λαϊκών οικογενειών- μια συμμαχία που θα έχει σχέδιο και κατεύθυνση. Ταυτόχρονα με την ενδυνάμωση του ΚΚΕ, που αποτελεί το βασικό πυλώνα, το βασικό στήριγμα σε αυτό τον αγώνα του λαού μας, για να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες, για ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι υγεία, χαρά, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και βεβαίως πολλές ευχές σε όλο τον ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από τα βάρβαρα μέτρα μέσα σε αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης.


ΑΘΗΝΑ  31/12/2015                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/