Δυναμική κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 ·

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποιεί αυτή την ώρα, η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ στην πλατεία Βουνακίου, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στο νησί. Παράλληλα έχει κηρυχθεί στάση εργασίας στο δημόσιο από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων, το «νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων», την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, την παράδοση των "κόκκινων" δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.
«Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!» τονίζει προσθέτοντας ότι «τα καθημερινά χτυπήματα στη ζωή της εργατικής - λαϊκής οικογένειας πληθαίνουν, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το "τσεκούρι" στα επιδόματα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές δικαιούχων - ανέργων και των ποσών των συνολικών επιδομάτων ανεργίας σε περίοδο εκτεταμένης ανεργίας».
Παράλληλα καλεί τα σωματεία να πάρουν απόφαση για νέα απεργία το Γενάρη για το Ασφαλιστικό, για να μην περάσουν οι αντιασφαλιστικοί σχεδιασμοί.. 

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/