Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την αναχώρηση των 30 προσφύγων μέσω του προγράμματος «μετεγκατάστασης»

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 ·

Οι φιέστες, τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" των Ευρωπαίων αξιωματούχων και του Έλληνα πρωθυπουργού και η προσπάθεια εξωραϊσμού της ΕΕ, δεν μπορούν να κρύψουν την τραγική πραγματικότητα. Το όριο της "ανθρωπιάς" της ΕΕ, για την οποία μίλησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, χωράει μόλις 66.000 πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν επίσημα από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της ΕΕ. Τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, όσους δεν πνιγούν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, τους περιμένει ο εγκλωβισμός στην Ελλάδα και η απέλαση.
Τώρα, ο λαός πρέπει να δημιουργήσει το δικό του, πραγματικό λαϊκό ποτάμι ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, να απομονώσει το ρατσισμό όπου και όπως εκδηλώνεται. Να διεκδικήσει την ασφαλή και απευθείας μεταφορά των προσφύγων στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους, ανθρώπινους και αξιοπρεπείς χώρους προσωρινής φιλοξενίας με την ευθύνη του κράτους και όχι των ΜΚΟ. Ο ελληνικός λαός μαζί με τους λαούς της περιοχής και της Ευρώπης, να παλέψουν ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που δολοφονούν και ξεριζώνουν τους λαούς ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης, που στηρίζουν το αιματοκύλισμα των λαών και αξιοποιούν τους πρόσφυγες στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς των μονοπωλίων».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/