Συνεχής ενημέρωση από τον 902
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ·

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διπλωματικές πηγές επιβεβαιώνουν πως οι ΗΠΑ έχουν καταθέσει αίτημα προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδος, να άρει τις άδειες υπερπτήσης ρωσικών πολιτικών αεροσκαφών μέσω του FIR Αθηνών προς τη Συρία.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκεται «υπό μελέτη».
Εφόσον και με επίσημο τρόπο επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη περίπτωση απροκάλυπτης αμερικανικής επέμβασης. Οι ΗΠΑ, μαζί με την ΕΕ, αφού πρώτα «άναψαν τη φωτιά» της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και του πολέμου στη Συρία, προκαλώντας χιλιάδες αθώα θύματα κι ένα τεράστιο κύμα προσφύγων, τώρα επιδιώκουν να αποτελειώσουν το έργο τους.
Τα κόμματα που στήριξαν το δόγμα του «ανήκομεν εις την Δύσιν», στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ), όπως κι εκείνοι, που για μήνες το υπηρέτησαν από υπουργικές θέσεις (ΛΑ.Ε) και τώρα κάνουν τις «αθώες περιστερές», έχουν τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή και τη συμμετοχή της χώρας στα εγκληματικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά άλλων λαών.
Το ΚΚΕ ζητά άμεσα και με σαφήνεια την απόρριψη εδώ και τώρα του αμερικανικού αιτήματος.


ΑΘΗΝΑ 8/9/2015                                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/