Ε, όχι και δεν ήξεραν!

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 ·

Πυκνώνουν τις τελευταίες μέρες οι φωνές από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, όσων διαμαρτύρονται για τη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές. Μη μας πουν ότι δεν ήξεραν!
Και καλά, οι εργαζόμενοι και οι άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων που δεν κάθονται να διαβάσουν αναλυτικά τα κομματικά προγράμματα, μπορεί να ξεγελαστούν και να μην καταλάβουν ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης εκτός από τα ψίχουλα που υποσχόταν, τη συνθηματολογία που δημιουργούσε συνειρμούς αποκατάστασης των λαϊκών δικαιωμάτων, είχε στα «ψιλά» γράμματα δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο βαριές και σοβαρές, οι οποίες εκπληρώνονται πλήρως με τη «συμφωνία» συγκυβέρνησης - ΕΕ.
Θα πουν τώρα οι Γλέζος, Λαπαβίτσας, Ρινάλντι και άλλα στελέχη ίσως αύριο, βουλευτές, ευρωβουλευτές, μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν ήξεραν; Δεν ήξεραν πως οι δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, κάνουν σκόνη κάθε ιδέα για αναπλήρωση των εργατικών - λαϊκών απωλειών; Παλιά όμως και δοκιμασμένη η τακτική των «αριστερών διαφωνούντων» στα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας.
ΥΓ: Όσον αφορά στα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που χειροκροτούσαν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, που χειροκροτούσαν τη μεγάλη νίκη του λαού και που διαδήλωναν στηρίζοντας τη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης με την ΕΕ, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει πίσω (από τι άραγε;), τι να πούμε...

Αναδημοσίευση από τον «Ριζοσπάστη» της Τετάρτης 25 Φλεβάρη 2015.

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/