Συνεχής ενημέρωση από τον 902
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 ·


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ

 Ολοκληρώθηκε η προσυνεδριακή διαδικασία στις Οργανώσεις της ΚΝΕ, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία όλες οι Συνδιασκέψεις των οργανώσεων περιοχών της ΚΝΕ, στις οποίες εκλέχτηκαν νέα Συμβούλια Περιοχής και αντιπρόσωποι για το 11ο Συνέδριο. Με επιτυχία επίσης ολοκληρώθηκαν όλες οι Τομεακές και οι Περιφερειακές Συνδιασκέψεις.

Η προσυνεδριακή διαδικασία ξεκίνησε στις 6 Σεπτέμβρη, με τη δημοσίευση των Θέσεων του ΚΣ στον «Οδηγητή». Στη συνέχεια συνεδρίασαν οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ δύο φορές, για την παρουσίαση και τη συζήτηση των Θέσεων του ΚΣ  της Οργάνωσης μαζί με την εκλογοαπολογιστική διαδικασία. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος μέσα από τις στήλες του «Οδηγητή», όπου δημοσιεύτηκαν συνολικά 114 κείμενα.

Το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη έως την Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2014 με κεντρικό σύνθημα: ΚΝΕ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ

ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΑθήνα 9 Δεκέμβρη                                 Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/