Συνεχής ενημέρωση από τον 902
ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 ·

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αντιδημοκρατική συμπεριφορά η παράταξη  Λαμπρινούδη  απέκλεισε τη Λαϊκή Συσπείρωση από την οικονομική Επιτροπή και από την επιτροπή ποιότητας Ζωής με το σκεπτικό ότι εμάς μας ψήφισε το 40% του Χιώτικου λαού , άρα καταλαμβάνουμε και τις τρεις θέσεις που αναλογούν  όχι φυσικά στην αξιωματική  αντιπολίτευση , αλλά στη μειοψηφία.

Ακόμα και ο αντιδημοκρατικός νόμος Καλλικράτης, προβλέπει τη συζήτηση ανάμεσα στις αντιπολιτεύσεις προκειμένου να καταλήξουν σε μια κοινή πρόταση, πράγμα που είχε γίνει στην προηγούμενη περίοδο όταν ο Γιάννης Χαλιορής παραχώρησε μια θέση στη Λαϊκή Συσπείρωση  στη βάση της αντιπροσωπευτικότητας.

Η παράταξή μας πιστή σε αυτή την αρχή πρότεινε στις συγκεκριμένες επιτροπές να εκπροσωπούνται και οι τρεις δυνάμεις της αντιπολίτευσης , αλλά βρέθηκε απέναντι στην αλαζονεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αγκυλωμένη στις λογικές του βαθέος ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , ακόμα ψάχνει ενόχους για την ήττα της, αντί να κάνει την αυτοκριτική της  για τις αντιλαϊκές και ρουσφετολογικές πολιτικές που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Το μετράρι της δημοκρατίας του καθενός δεν είναι τα μεγάλα λόγια , αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του κι αυτό ισχύει και για τη συμπολίτευση του κ. Βουρνού και για την αξιωματική αντιπολίτευση. Δυστυχώς και σε αυτό το σημείο η παράταξη Λαμπρινούδη έδειξε τη μικροψυχία της.

Τους πληροφορούμε ότι για μας οι διάφορες θέσεις δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσο ελέγχου και αποκάλυψης των αντιλαϊκών πολιτικών,  είναι μέσο για να είμαστε το αυτί και το μάτι του λαού και όχι για να παίζουμε διάφορα παιχνίδια ημετέρων ή κυβερνητικών σχεδιασμών,  όπως  είχε μάθει να παίζει χρόνια τώρα η παράταξη Λαμπρινούδη.Το δίκιο για  άλλη μια φορά θα κριθεί στους δρόμους, προς το οποίο ο πρώην δήμαρχος και το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί είναι αλλεργικοί.


8/9/2014

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/