Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΝΤΡΙΑ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 ·



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ».

ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΝΤΡΙΑ ΔΕ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ 

1.      Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους που πήραν μέρος στους πρωϊνούς μαζικούς κι αγωνιστικούς αποκλεισμούς των σχολείων -  επιμορφωτικών κέντρων, μετά το κέλσμα του Συλλόγου. Η κινητοποίηση ήταν μαζική κι αποτελεσματική, παρόλο που το μάθαμε τελευταία στιγμή, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κανένα σεμινάριο δεν έγινε, ούτε στο Ηράκλειο, ούτε στην Πεύκη, ούτε σ΄ ολόκληρη τη Β΄ Αθήνας, ούτε σ΄ ολόκληρη την Αττική. Ο «χάρτης» συμπληρώθηκε : πουθενά στη χώρα δεν μπόρεσαν να κάνουν σεμινάριο αξιολόγησης για τους διευθυντές. Η αξιολόγηση δεν περνά πουθενά. Απ΄ τη Χίο μέχρι την Αμαλιάδα. Κι απ΄ τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η αξιολόγηση δεν περνά πουθενά. Δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση των εκπαιδευτικών.

2.      Χαιρετίζει τους δεκάδες γονείς, καθηγητές και άλλους εργαζόμενους που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις, μετά από το κάλεσμα του Συλλόγου μας. Η απόκρουση της πολιτικής του «νέου σχολείου» και της αξιολόγησης, είναι το κοινό συμφέον όλων των εργαζόμενων που ονειρεύονται και πασχίζουν να παρέχουν μόρφωση, γνώση και δημόσια δωρεάν παιδεία στα παιδιά τους. 

3.      Χαιρετίζει την ηχηρή απουσία των συναδέλφων διευθυντών από τα «σεμινάρια» αυτά. Οι διευθυντές των σχολείων του Συλλόγου μας, απήχαν επιδεικτικά από τα σεμινάρια της αξιολόγησης, δείχνοντας έτσι την αντίθεσή τους και στην ίδια την αξιολόγηση, αλλά και στη μεθόδευση των σεμιναρίων. Η αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση είναι ομόφωνη και συντριπτική. Οι διευθυντές υπεράσπισαν την αξιοπρέπειά τους κι είπαν το δικό τους όχι στον αυταρχισμό και στην αξιολόγηση.

4.      Καταγγέλουμε την συνεχή παρουσία της … αστυνομίας κοντά στο σχολείο του Ηρακλείου, όπου γινόταν η περιφρούρηση της απεργίας για την ακύρωση του σεμιναρίου. Δεν έχει θέση η αστυνομία σε μια κινητοποίηση εκπαιδευτικών και γονιών. Η απόπειρα τροκράτησης των συναδέλφων, των εργαζομένων και των συλλόγων τους θα πέσει στο κενό.
Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Ø Την Πέμπτη 19/6, δεύτερη μέρα των σεμιναρίων αυτών, θα είμαστε πάλι όλοι εκεί: Στο 2ο – 11ο Δ. Σχολεία Ηρακλείου και στο 1ο Δ. Σχολείο Πεύκης. Ακόμα περισσότεροι, για να νιώσουμε όλοι μαζί τη χαρά της συλλογικότητας, του αγώνα, της επιβεβαίωσης και της επιτυχίας στον αγώνα.

Ø Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενεργοποιεί πάλι τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Δ.Ο.Ε. για τους Διευθυντές και την 3ωρη στάση εργασίας για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.
Στο 1ο Δημ. Σχολείο Πεύκης
Κατιμερτζόγλου Κώστας - Λιάκου Ντιάνα - Μουτάφης Οδυσσέας - Βλαχόπουλος Νίκος
Στο 2ο – 11ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου.
Αλτάνη Νινέττα - Τσίκα Φανή - Πολυμενάκος Κώστας

Ø Παίρνουμε αποφάσεις απόρριψης της αυτοαξιολόγησης στους Συλλόγους διδασκόντων.

Ø Δε συμπληρώνουμε τις φόρμες της αξιολόγησης.

Ø Την Τετάρτη 18/6, στις 7 μ.μ.,παίρνουμε μέρος μαζικά ( εκπαιδευτικοί και γονείς ) στην συνεδρίαση της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου, με θέμα τις συχωνεύσεις των σχολείων 1ο – 8ο και 2ο – 11ο του Ηρακλείου. Να είμαστε όλοι εκεί.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 7.30 Π.Μ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ­- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΑΓΩΝΕΣ!

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/