Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου με θέμα: ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟ.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 ·

Μυτιλήνη, 26 Ιανουαρίου 2022 

Κύριε Περιφερειαρχη, 

 Το ακριτικό ηρωϊκό νησί των Ψαρών, για μία ακόμα φορά βρίσκεται απομονωμένο και αποκομμένο ακτοπλοϊκά από τη Χίο και την υπόλοιπη Ελλάδα, επειδή το πλοίο της εταιρείας 
«Αγία Μαρίνη», «Ψαρά Γκλόρυ» για επισκευή στο Πέραμα. 

Δημιουργήθηκε, έτσι, ένα σοβαρό πρόβλημα για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των Ψαριανών σε τρόφιμα, φάρμακα, περίθαλψη στο νοσοκομείο της Χίου κλπ. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία, που έξυπηρετεί τη γραμμή Χίο- Ψαρά, υποχρεούται άμεσα να αντικαταστήσει το πλοίο ( αφού χρηματοδοτείται από το Ελληνικό δημόσιο) για να αποκαταστήσει την σύνδεση του νησιού με Χίο. Έως τότε, η ακτοπλοϊκή εταιρεία “BLUE STAR” που καλύπτει την άγονη γραμμή Πειραιά - Καβάλα, επίσης χρηματοδοτούμενη από το Ελληνικό δημόσιο, οφείλει να περνά από τα Ψαρά για να εξασφαλίσει την σύνδεση των κατοίκων με τη Χίο. 

Ως ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου , να μην μείνει το νησί των Ψαρών, χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση αυτή τη δύσκολη χειμερινή περίοδο. 

 Το γρ.τύπου της ΛΑ.Σ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/