Συνεχής ενημέρωση από τον 902
Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ·Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση για τη νέα τραγωδία στο Αιγαίο, καταδικάζοντας την εγκληματική πολιτική των επεμβάσεων στη Μ. Ανατολή από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με τη συμμετοχή της Ελλάδας που γεννούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση:

Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της εγκληματικής πολιτικής των επεμβάσεων στη μέση Ανατολή , στην Αφρική και αλλού , της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΝΑΤΟ που γεννούν την προσφυγιά και μετανάστευση.


Θύματα και πάλι τρία παιδιά και μία γυναίκα προς το παρόν, που πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου , δίπλα στο νησί μας, ενώ οι διασωθέντες θα γνωρίσουν την "Ελληνική και ευρωπαϊκή φιλοξενία" μέσα από τους ανάλγητους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού μετανάστευσης κυρίου Μηταράκη , μέσα από τον εγκλεισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης είτε της Μυτιλήνης ,είτε της Χίου, είτε της Σάμου και αλλού.

Τα κροκοδείλια δάκρυα του κυρίου Μηταράκη και η μονομερής επίρριψη ευθυνών μόνο στις τουρκικές αρχές και στην εγκληματική πολιτική τους, δεν καλύπτουν τις δικές του ευθύνες , αλλά και τις ευθύνες της κυβέρνησης που συμμετέχει σε αυτές τις επεμβάσεις και που όλο και περισσότερο με τις συμφωνίες, τόσο για τις αμερικάνικες βάσεις όσο και την ελληνογαλλική συμφωνία , εμπλέκουν τη χώρα μας στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και πολεμικών συρράξεων.

Από την άλλη μεριά η εμμονή η δική του και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στα κέντρα φυλακές της ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύει , ότι αποδέχονται αυτό το ρόλο εγκλωβισμού των προσφύγων και των μεταναστών στα νησιά μας , επομένως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο κύριος Μηταράκης είναι μέρος του προβλήματος και με αυτό το πρίσμα πρέπει να τους αντιμετωπίζει ο χιώτικος λαός.

Ως λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το νέο έγκλημα σε βάρος των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων και καλούμε το χιώτικο λαό να αποτρέψει τα σχέδια εγκλωβισμού αυτών των ανθρώπων στο νησί, να παλέψει για να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και μεταφοράς τους στις χώρες προορισμού τους .

Χίος 26/10/2021

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/