Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε το ψήφισμα καταδίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης ενάντια στις φασιστικές εγκληματικές επιθέσεις

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 ·

Με ευρεία πλειοψηφία από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, το δημοτικό συμβούλιο Χίου υπερψήφισε το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, προκειμένου το σώμα να καταδικάσει τις εγκληματικές  φασιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα πάταξης του φασιστικού εσμού που πάει να σηκώσει κεφάλι.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα του φασισμού.

Το ΔΣ Δήμου Χίου εκτιμά ότι τα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, με επιθέσεις απέναντι σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους από ναζιστικές, φασιστικές συμμορίες αποδεικνύουν , ότι η υπόθεση των ναζιστικών συμμοριών και της εγκληματικής τους φυσιογνωμίας, δεν τελείωσε με τη δίκη της φασιστικής «Χρυσής Αυγής», όπως νόμιζαν ορισμένοι. 

Η ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων» που αναπαράγουν επίσημα χείλη, οι απαράδεκτοι συμψηφισμοί που επιχειρούν να εξισώσουν τους θύτες με τα θύματα, είναι «βούτυρο στο ψωμί» των φασιστοειδών. Είναι αυτή η θεωρία,  που οπλίζει το δολοφονικό χέρι των φασιστικών ομάδων.

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χ.Α, αποδεικνύεται ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο , που   αξιοποιείται  σε βάρος όποιου αγωνίζεται. 

Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού! Κανένας φόβος απέναντι στο δηλητήριο των ναζιστικών συμμοριών. 

Καταδικάζουμε το φασιστικό εσμό και απαιτούμε από την κυβέρνηση, να πατάξει ως οφείλει αυτούς τους ναζιστικούς εγκληματικούς θύλακες. 


ΧΙΟΣ 6/10/2021


Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/