Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Παρεμβάσεις εκπροσώπων του ΚΚΕ στα ΜΜΕ για θέματα της επικαιρότητας

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 ·

 Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στον τ/σ ΑΝΤ1: Θα απομονωθούν ξανά τα φασιστοειδή - Απαράδεκτη η ανακοίνωση του υπ. Παιδείας

Τα περί μεμονωμένων ομάδων θυμίζουν την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής ένα χρόνο πριν από την καταδικαστική απόφαση, σημείωσε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας που αντί να καταδικάσει τις επιθέσεις των φασιστοειδών επί δύο μέρες μέσα από τα ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, έκανε απαράδεκτους συμψηφισμούς μεταξύ των φασιστοειδών και εκείνων που μάχονται το φασισμό.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον «ΑΝΤ1» ανέδειξε και τις ευθύνες της διεύθυνσης του σχολείου λέγοντας ότι είναι πολύ ύποπτη η στάσης της.

Αναφέρθηκε στη μαθήτρια που σήκωσε ανάστημα στα φασιστοειδή και δεν φοβήθηκε και στους δεκάδες συμμαθητές της που την στήριξαν. Πρόσθεσε πως οι μαθητές του σχολείου θα απομονώσουν ξανά τις ομάδες των φασιστοειδών, υπενθυμίζοντας ότι τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης πέρυσι πρωτοστάτησαν στους μαθητικούς αγώνες για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια. 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει και αυτό έδειξε η μεγάλη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Σταυρούπολη, σημείωσε ο Νίκος Αμπατιέλος.

Γιάννης Δελής, βουλευτής ΚΚΕ, στο ρ/φ Alpha: Δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά φαινόμενα φασιστικά μέσα στα σχολεία



Δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά φαινόμενα φασιστικά μέσα στα σχολεία, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του «Alpha».

Σημείωσε ότι τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης μετατράπηκε σε ορμητήριο φασιστικών-ναζιστικών ομάδων που με ευκολία μπαινόβγαιναν και έκαναν επιθέσεις σε μαθητές, φοιτητές και γονείς. Υπογράμμισε τις ευθύνες της διεύθυνσης του σχολείου, της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της αστυνομίας που αντί να μαζέψει τα φασιστοειδή έριχνε χημικά τους συγκεντρωμένους φοιτητές και εργαζόμενους

Επίσης τόνισε την ευθύνη του υπουργείου Παιδείας που δεν καταδίκασε φανερά και ξάστερα τις επιθέσεις των φασιστοειδών.


Ο Γιάννης Δελής σημείωσε ότι η πιο συνεπής αντιφασιστική πάλη είναι η αντικαπιταλιστική πάλη.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/