Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ Ή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛ;

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 ·

 
Το δρώμενο της Αμάλ, ( ελπίδα), σηματοδότησε θετικά τη ζωή μας στο νησί, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, συμβολίζοντας τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα των κατατρεγμένων των ιμπεριαλιστικών πολέμων, ειδικά στο πρόσωπο ενός παιδιού.

Δεν είναι τυχαία η ελπιδοφόρα προσέλευση του κόσμου και παιδιών με τους γονείς τους, όχι για να επικροτήσουν την πολιτική εγκλωβισμού της κυβέρνησης  και της ΕΕ των προσφύγων στα νησιά μας, όχι για να επικροτήσουν τα «κλειστά»  κέντρα και την απανθρωπιά τους, αλλά για να εκφράσουν, από συμπάθεια μέχρι και πλήρη  υποστήριξη στο να έχουν αυτοί οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά, το δικαίωμα να συνεχίσουν το ταξίδι τους , να βρουν την οικογένειά τους και μια στέγη και πατρίδα όσοι το επιθυμούν.

Γι αυτό και δεν είναι τυχαία από την πρώτη στιγμή η αντίδραση της δημοτικής αρχής , αλλά και μερίδας των τοπικών μέσων, να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να εστιάζουν στο κυκλοφοριακό χάος , που προκάλεσε η Αμάλ, λες και όλα αυτά τα χρόνια που το ζούμε κάθε καλοκαίρι γύρω από το δημοτικό κήπο και στους παρακείμενους δρόμους, είχαμε την Αμάλ.

Λες και όσες φορές έχει ασχοληθεί το δημοτικό συμβούλιο με το κυκλοφοριακό χάος της πόλης, με το τι θα γίνει με την προκυμαία και πώς θα το διαχειριστούμε ως ευρωπαϊκών προδιαγραφών πόλη, που υποστηρίζει ο δήμαρχος ότι είμαστε, υπολογίζαμε και ως παράμετρο την Αμάλ.

Ας σταματήσουν τον αποπροσανατολισμό και τα φτηνά  πολιτικά παιχνίδια για κυκλοφοριακό χάος. Μπορούσαν, αν ήθελαν,  οι αστοχίες να προβλεφτούν, η τροχαία έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της , εκτός και αν τεχνηέντως δεν την αφήσουν, όπως και μακροπρόθεσμα εδώ και καιρό ,να είχε λυθεί το θέμα της προκυμαίας.  

Αυτό που τους πόνεσε,  είναι ότι εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη μερίδα του χιακού λαού, ότι σύλλογοι και φορείς αγκάλιασαν την εκδήλωση σε κατεύθυνση αλληλεγγύης και όχι μίσους , γι αυτό και τα χαλκεία τους , με πρώτη στο χορό τη δημοτική αρχή, έπιασαν δουλειά από την πρώτη στιγμή, εστιάζοντας κουτοπόνηρα στο  κυκλοφοριακό χάος.

Γι αυτό και αμολήθηκε ο ρατσιστικός και φασιστικός εσμός της μισανθρωπιάς στα κοινωνικά δίκτυα με εμετικά σχόλια του τύπου , «ας την αφήνανε να πνιγεί», (την Αμάλ) , με μια ιδιότυπη ασυλία από τα μέσα και τους επίσημους φορείς  που τους ανέχονται,  που δείχνει ποιος τελικά ήταν ο στόχος, αλλά και αποδεικνύει ότι οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, είναι τύποις στη φυλακή, αλλά η ουρά τους απέξω, ζει και μισεί δίπλα μας. 

Ας σταματήσει λοιπόν η φαρσοκωμωδία για το κυκλοφοριακό χάος που άμεσα ή έμμεσα ενισχύει το ρατσιστικό δηλητήριο και ας εστιαστούμε στο κύριο: 

Μητσοτάκης-Μηταράκης με την ΕΕ στις 2 Σεπτέμβρη προχωρούν σε νέα φάση το διαγωνισμό για τα κέντρα φυλακές , για τον εγκλωβισμό ανθρώπινων ψυχών στα νησιά μας.

Συνεχίζουν όλοι αυτοί να συντηρούν και βάζουν φωτιές στο προσφυγικό και μεταναστευτικό  χάος με θύματα τους νησιώτες και τους πρόσφυγες.

Υπάρχει Αμάλ (Ελπίδα) ;;;  Στο χέρι μας είναι!

ΧΙΟΣ 13/8/2021

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/