Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στον Αφανή Ναύτη τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ φέτος

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 ·

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο τα μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Χίο, στην τοποθεσία Αφανής Ναύτης στο Βροντάδο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό από τη Σοφία Σκούφαλου, στέλεχος της ΚΝΕ, η οποία κάλεσε μαθητές και νέους να μην συμβιβαστούν με τις καταστάσεις που το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα προβάλλει ως ρεαλισμό και κανονικότητα. Να γίνουν περισσότεροι σήμερα οι νέοι που θα έρθουν σε επαφή με τις θέσεις της ΚΝΕ και το ΚΚΕ, που θα παλέψουν για ένα σύστημα στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας , το σοσιαλισμό-κομμουνισμό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και μπροστά στην Παγκόσμια ημέρα για την προστασία του περιβάλλοντος, στο τι προβάλλει η κυβέρνηση και σύσσωμα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ ως λύση στην περιβαλλοντική υποβάθμιση, δηλαδή τις πράσινες επενδύσεις που οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και γίνονται με μοναδικό γνώμονα το κέρδος.

Στη συνέχεια ακολούθησε dj set με τον Μιχάλη Μάγνη, ενώ στο χώρο λειτουργούσε τραπέζι ping pong, ζωγραφικής, και σκάκι, ενώ κυκλοφόρησε και το ερωτηματολόγιο για το προσφυγικό που επιμελήθηκαν οι οργανώσεις βάσης Χίου της ΚΝΕ.

 Την παράσταση έκλεψε στο κλείσιμο του Φεστιβάλ η παράσταση << Ο Καραγκιόζης και ο Χάρυ Πόττερ>> που παρουσίασε ο Μικές Μενής, μαθητής Λυκείου , και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το μεγάλο ραντεβού ανανεώνεται για τις 9-10 -11 Ιουλίου στο 30ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη, στο άλσος Τσαμάκια με κεντρικό σύνθημα «Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ – κυβερνήσεις – καπιταλισμός! Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!».

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6976580613 ή 6977808347 ή στο knechios@hotmail.com.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/