Συνεχής ενημέρωση από τον 902
Συγκέντρωση για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 ·


Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Χίο, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, για μέτρα προστασίας της υγείας και ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό.


Καθολικό αίτημα ήταν η λήψη μέτρων για τη στελέχωση των δομών Yγείας, η επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας. Στο στόχαστρο μπήκε η κυβερνητική πολιτική σε Υγεία και Παιδεία καθώς και στην ειδική αγωγή. Ταυτόχρονα, φορείς επανέφεραν το αίτημα για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, για καμία νέα δομή πάνω στο νησί όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση με την ΕΕ.


Στην συγκέντρωση μίλησαν, ο Μάρκος Σκουφαλος, πρόεδρος του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, η Ολυμπία Κουβαρά, από το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου (ΣΕΣΝΟΧ), ο Άρης Μιχαλάκης, πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Χίου, η Νατάσα Διακορώνα, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χίου, ο Χρήστος Οικονόμου από το Σωματείο Συνταξιούχων, ο Σταύρος Σταυρινούδης, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χίου.

Τέλος, το λόγο πήραν από τοπικούς φορείς, η Αγγελίνα Σκούφαλου, από το τοπικό συμβούλιο Βροντάδου, ο Μάρκος Κούνουπας, από το τοπικό συμβούλιο Λαγκάδας και ο Κώστας Μαυρέλος, από το τοπικό συμβούλιο Συκιάδας.

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/