Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 ·

Μόνο ως πολιτική κατάντια μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στο προσφυγικό -μεταναστευτικό.

Ένα χρόνο μετά την απόβαση  των  ΜΑΤ στα νησιά μας με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού της Μηταράκη που μάτωσαν το νησί , επέλεξε η δημοτική αρχή για τη θεαματική κωλοτούμπα, γράφοντας στα παλιά τη τα παπούτσια τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που και η ίδια ψήφισε.

Δεν μας εκπλήσσει η στάση της αφού από την πρώτη στιγμή είχε φανεί, ότι λειτουργούσε ως κερκόπορτα στα σχέδια κυβέρνησης και Μηταράκη, επιθυμώντας να αλλάξει ρότα στο δημοτικό συμβούλιο, συμφωνώντας με τον εγκλωβισμό των προσφύγων –μεταναστών στο νησί μας, με τη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης ανθρώπινων ψυχών.

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!

Θλιβερή μειοψηφία είναι και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ως προς το συγκεκριμένο θέμα και πολύ περισσότερο μέσα στην κοινωνία.

Όσο  και αν τα επικοινωνιακά  επιτελεία της κυβέρνησης επιχειρούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, όσο και  αν ψεύδονται ασύστολα,  παρουσιάζοντας τους μηδίσαντες, ως πλειοψηφία, θα πάρουν τις απαντήσεις τους «επί των ορέων» και αυτή τη φορά δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

Ντροπή τους! 

25/01/2021

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/