Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

24ωρη απεργία 26/2/2020 από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ και κάλεσμα σε συλλαλητήριο

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 ·

Ανακοίνωση της ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ 

    Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Γ. του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ συνεχίζοντας αταλάντευτα κατά του αυταρχισμού της κυβέρνησης κηρύσσει 24ωρη Απεργία στις 26/2/2020 για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βουνακίου στις 11:00π.μ
    Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής μας , τους φορείς , τους εργαζόμενους του δημοσίου,  του ιδιωτικού τομέα και όλο τον λαό της Χίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην κυβέρνηση,  τις πολιτικές που υπερασπίζεται , την Ε.Ε που θέλουν με το δόγμα νόμος και τάξη να εγκλωβίσουν στα νησιά μας πρόσφυγες μετανάστες και να τα μετατρέψουν  σε αποθήκες ψυχών!!
Διεκδικούμε:
·  Να αποσύρει αμέσως τώρα η κυβέρνηση τις δυνάμεις καταστολής από τα νησιά.
· Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα.
· Καμιά νέα κλειστή ή ανοιχτή δομή .
· Να μεταφέρονται οι αιτούντες άσυλο στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε δημόσιους, ανοιχτούς και αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και στη συνέχεια, με γρήγορες διαδικασίες, στις χώρες προορισμού τους. Όλη η διαδικασία, καθώς και η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση να είναι στην αποκλειστική ευθύνη του κράτους, χωρίς την εμπλοκή ΜΚΟ.
·  Να καταργηθεί η συμφωνία Ελλάδας – Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και όποια άλλη συνθήκη τους εγκλωβίζει στα νησιά και τη χώρα.
· Να αποζημιωθούν στο 100% οι κάτοικοι που έχουν υποστεί ζημιές από τις συνέπειες του μαζικού εγκλωβισμού.
· Να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι των hot spots ως μόνιμο προσωπικό σε κρατικές δομές, δήμους και Περιφέρειες, με βάση και τον τόπο κατοικίας τους.
ΟΧΙ στον αυταρχισμό της κυβέρνησης!!!
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!
Απεγκλωβισμός των προσφύγων μεταναστών εδώ και τώρα!!!!

Social Share

 
*/