Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Μεγάλη και μαχητική πορεία αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στους πρόσφυγες και μετανάστες

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 ·

Ένα γιγαντοπανό με την φωτογραφία του μικρού Αϊλάν, που πνίγηκε προσπαθώντας να περάσει με την οικογένειά του από την Τουρκία στην Ελλάδα, και το σύνθημα «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές» ανάρτησε το ΠΑΜΕ, στην πρόσοψη του κτηρίου της αντιπροσωπείας της ΕΕ, όταν η μεγάλη και μαχητική πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες που διοργάνωσε, έφτασε στα γραφεία της ΕΕ, από την πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ, πετάξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου, ενώ έκαψαν και την σημαία της ΕΕ.
Συνθήματα όπως «Εμείς δεν προσκυνάμε φονιάδες των λαών και τους δολοφόνους των μεταναστών», «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές», «Κέρδη βουτηγμένα, στων εργατών το αίμα» και «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών», δόνησαν την ατμόσφαιρα (Δείτε εδώ βίντεο). Το κεντρικό πανό της πορείας ανέγραφε: «Στοπ στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΕΕ - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ. Αυτές ξεριζώνουν και δολοφονούν λαούς. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες».

...Περισσότερα

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/