Συνεχής ενημέρωση από τον 902
Να πού πηγαίνουν τα λεφτά μας, ενώ ο καυγάς των προθύμων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ–ΠΟΤΑΜΙ καλά κρατεί

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 ·Με το από 31-8-2015 Δελτίο Τύπου ενημερώναμε ότι Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου, δια του επικεφαλής της Στρατή Κόρακα, υπέβαλε προφορική ερώτηση και σε συνέχεια γραπτή στην Περιφερειάρχη κ. Χρ. Καλογήρου, καλώντας την και εγγράφως να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου και δι’ αυτού τους κατοίκους της Περιφέρειας για το ύψος των ταμειακών διαθεσίμων που κατέθεσε στην Τράπεζα της Ελλάδας κατ’ εφαρμογή της απαράδεκτης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πληρωμή των τοκογλύφων δανειστών, και τούτο παρά την εξαιρετικά άσχημη οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας.
 
Η οικονομική υπηρεσία της Περιφέρειας απέστειλε έγγραφο στον επικεφαλής της ΛΑ.Σ. με το οποίο γίνεται φανερό ότι κατατέθηκαν τελικά από την Περιφερειάρχη, έπειτα από εν λευκώ εξουσιοδότηση που της έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο, τα ταμειακά διαθέσιμα της Περιφέρειας ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (!!!!), σε μια εποχή που η Περιφέρεια έχει το χαμηλότερο προϋπολογισμό της ιστορίας της, που δεν αρκεί να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες της.
Προφανώς, η κ. Περιφερειάρχης προχώρησε σ' αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια εκτιμώντας ότι η πληρωμή των τοκογλύφων είναι σημαντικότερη από την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Περιφέρειάς μας.
Ο καυγάς των ψευτομονομάχων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο καλά κρατεί!!!!
Παραθέτουμε στην συνέχεια την επιστολή του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου Στρατή Κόρακα

Μυτιλήνη, 31 Αυγούστου 2015

Προς την κ. Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Θέμα: Ενημέρωση για τα ταμιακά διαθέσιμα της Περιφέρειας

Κυρία Περιφερειάρχη,

Κατά την συνεδρίαση της 12ης Αυγούστου του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε παρέμβασή σας, αναφερόμενη στην άσχημη οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας μας, σημειώσατε ότι αυτή οφείλεται και στην κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων της στην Τράπεζα της Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή της γνωστής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, για να πληρωθούν οι «δανειστές» τοκογλύφοι.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση, όπως γνωρίζετε, είχαμε εκφράσει –και γραπτώς- την αντίθεσή μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, και τον απαράδεκτα χαμηλό προϋπολογισμό της Περιφέρειας καθώς και τις τεράστιες ανάγκες της.
Εσείς, αξιοποιώντας την απαράδεκτη εν λευκώ εξουσιοδότηση που σας έδωσε η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, καταθέσατε, παρόλα αυτά, τα ταμειακά διαθέσιμα στην ΤτΕ, χωρίς καν να ενημερώσετε το Περιφερειακό Συμβούλιο για το ύψος τους. Αρνηθήκατε να το πράξετε και όταν σας το ζήτησα κατά την συνεδρίαση της 12ης  Αυγούστου προτείνοντας μας να σας το ζητήσουμε εγγράφως !!!

Παρότι πιστεύω ότι  η ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τέτοιου είδους ζητήματα είναι αυτονόητη, σας καλώ με την παρούσα να ενημερώσετε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του για το ύψος των διαθεσίμων που καταθέσατε στην ΤτΕ.

                                                                                                  Με τιμή
                                                                   Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου
                                                                                         Στρατής Κόρακας
http://lasvaigaiou.blogspot.grSocial Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/