Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Γ. Ζωφός: Ισχυρό ΚΚΕ – ασπίδα μπροστά στη νέα θύελλα στο δρόμο για ΔΕΗ και ΟΤΕ λαϊκή περιουσία

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ·

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Γ. Ζωφός υποψήφιος με το ΚΚΕ στη Χίο στις κεντρικές υπηρεσίες της ΔΕΗ και στις υπηρεσίες του ΟΤΕ, την Τρίτη.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχθηκε η έλλειψη του προσωπικού, που εντατικοποιεί την εργασία των εργαζομένων δημιουργώντας προβλήματα και στην εξυπηρέτηση των πολιτών, η καθήλωση των μισθών όπως επίσης και πλευρές της ιδιωτικοποίησης μέσω της πρόσληψης εργαζομένων από θυγατρικές εταιρίες. Οι  ιδιωτικοποιήσεις όπως παρατηρήθηκε, θα έχουν επίπτωση και σε νέες αυξήσεις στα τιμολόγια.

Ο Γ. Ζωφός τόνισε ότι: «Το ΚΚΕ πάλεψε και προειδοποίησε έγκαιρα γι’ αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις όταν όλα τα άλλα Κόμματα τις προωθούσαν ή τσακώνονταν για τα ποσοστά που θα βρίσκονται στον κρατικό καπιταλιστικό τομέα ή στον ιδιωτικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η λαϊκή οικογένεια πληρώνει ακριβά το ρεύμα, τις επικοινωνίες».

Τέλος κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ «…που δεν μασάει τα λόγια του. Είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και έχει αποδείξει ότι μαζί με το λαό μπορεί καταθέσει νέους αγώνες – ασπίδα στη νέα θύελλα του μνημονίου που αυτή τη φορά έφεραν οι “αριστεροί” προσθέτοντας νέα βάρη στο μνημόνιο των “δεξιών” και των “σοσιαλιστών”. Αυτός είναι ο δρόμος ώστε οι στρατηγικοί τομείς της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών να περάσουν στα χέρια του λαού για φθηνό ρεύμα και επικοινωνίες με βάση τις ανάγκες, με τους εργαζόμενους να κάνουν κουμάντο, με εργατικό έλεγχο, χωρίς τα βαρίδια των ανταγωνισμών για το κέρδος».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/