Συνεχής ενημέρωση από τον 902
Το Νοσοκομείο της Χίου χωρίς εγκεφαλογράφο

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 ·ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ του ΚΚΕ

Η συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ, με την πολιτική της, έχει αφήσει εδώ και μήνες το νοσοκομείο μας χωρίς εγκεφαλογράφο. Η πολιτική αυτή, που ακολουθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις στα πλαίσια της ΕΕ, οδηγεί στο να εμπορευματοποιείται η υγεία, πληρώνει ο εργαζόμενος για τις εξετάσεις και τις θεραπείες του.
Αποδυναμώνουν τη δημόσια υγεία από το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό (λείπουν οι γιατροί των αγροτικών ιατρείων και πολλές ειδικότητες από το νοσοκομείο Χίου, το Ιατρικό Κέντρο Πυργίου, καθώς και από το Πολυδύναμο ιατρείο Βολισσού και Καρδαμύλων).
Παρά τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα στην  ιατρική ο λαός μας στερείται βασικών υπηρεσιών υγείας ακόμα και σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις όπως οι επιληψίες. Η διεύθυνση του Νοσοκομείου έχει σοβαρές ευθύνες αφού υπηρετεί τη λογική του Νοσοκομείου – επιχείρηση.
Απαιτούμε την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Χίου με το απαραίτητο προσωπικό, με μόνιμες προσλήψεις και πλήρη κάλυψη σε υλικοτεχνική υποδομή.
Η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για την απόκρουση του μνημονίου 3 από τη Δευτέρα, που θα σημάνει νέα επίθεση στην υγεία για την εργασία, την ασφάλιση. Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, την Υγεία είναι ανάγκη να συσπειρωθούν και να αγωνιστούν για αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα Υγείας χωρίς καμία επιχειρηματική δράση.

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/