Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ!

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 ·



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, στις 4-2-2015, τέθηκε το θέμα της παραγραφής των οφειλομένων τελών ύδρευσης και κατάληψης θαλάσσιου χώρου, από εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών προς το Δήμο, που ανέρχονταν σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, με βάση γνωμάτευση του Συμβουλίου της Επικρατείας και σχετικούς νόμους του κράτους που υπηρετεί την ολιγαρχία του πλούτου.
Συγκεκριμένα με αυτή τη νομοθεσία «υποχρεωνόταν» ο δήμος να περιορίσει τις απαιτήσεις του στο 15% μόνο των χρεών των εν λόγω εταιρειών, κι αυτό οι  εκάστοτε κυβερνήσεις το ονομάζουν , ρύθμιση χρεών!!!!!  
Σύσσωμη η συμπολίτευση και η αξιωματική  αντιπολίτευση, ταυτισμένες με την επιβίωση και προστασία του κεφαλαίου, μη απαρνούμενες την πολιτική τους μήτρα,-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-  αλλά  και η ελάσσων αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ) με τη γνωστή   τακτική «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ…», και οι μεν και οι δε έδειξαν τις πραγματικές προθέσεις τους απέναντι στα λαϊκά στρώματα, που συνθλίβονται καθημερινά στο αλεστήρι των πολυποίκιλων χαρατσιών της Τοπικής και της Κεντρικής Διοίκησης. Γνήσιοι μαθητές της αστικής διαχείρισης, η οποία δε θα πάψει να ματώνει το λαό στα πλαίσια της αναδιανομής του πλούτου και των μεγιστάνων του.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, δια του επικεφαλής της,ήταν η μοναδική φωνή  στη Συνεδρίαση που υποστήριξε τη μη παραγραφή της οφειλής της συγκεκριμένης εταιρείας προς το Δήμο ούτε  κατά κεραία, αλλά τη δυνατότητα αποπληρωμής της σε προκαθορισμένο χρόνο με σχετικό διακανονισμό, πράγμα που  θα γινόταν για κάθε δημότη που αδυνατούσε να αποπληρώσει την οφειλή του.
Με την ενέργειά τους αυτή έδειξαν ως γνήσιες αστικές παρατάξεις,  ότι αλλιώς εννοούν την ισονομία, που οφείλουν να εφαρμόσουν,  για τους απλούς δημότες και αλλιώς για τους εκλεκτούς επιχειρηματίες.

Χίος, 5-2-2015

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/