Αθήνα: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους - 45 λεπτά περνούσαν μπροστά από το ΣύνταγμαΚλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

72 χρόνια ΕΠΟΝ: Εκδήλωση τιμή στην Κυδιάντα

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 ·ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Π.Ε.Α.Ε.Α. Δ.Σ.Ε παράρτημα Χίου (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας) με αφορμή τη συμπλήρωση 72 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ (Ενιαία Πατριωτική Οργάνωση Νέων) στις 23 Φλεβάρη 1943, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Κυδιάντα της Λαγκάδας την Κυριακή 1η Μάρτη 2015 στις 11.00π.μ.
Καλούμε όλους τους αγωνιστές πατριώτες που εμπνέονται από τα ανεκπλήρωτα ιδανικά του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΕΠΟΝ, για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας, ενάντια στις αυταπάτες και τις ψεύτικές ελπίδες ότι η Ευρώπη αλλάζει και σ' όσους συστοιχίζουν τον λαό πίσω από τους καλούς διαπραγματευτές της νέας σφαγής του, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.
Χίος 21/2/2015

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας
Δ. Ψωμαδάκης                                  Γ. Κούνουπας

Social Share

Podcast 902.gr

PODCAST ΚΝΕεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

για την προταση μομφης συριζα


Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόνα ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/