Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΑΙΣΧΡΗ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ.

Αλλεπάλληλες καταγγελίες υφαρπαγής ψήφων με συκοφαντίες φθάνουν από φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ από τα χωριά Θυμιανά Βροντάδος, Βασιλεώνικο, Βαρβάσι, Φυλακές και αλλού. Δεν φτάνει η υπόγεια σπίλωση και συκοφάντηση των μελών του ΚΚΕ, χρησιμοποίησαν και το όνομα του στελέχους του ΚΚΕ και δικηγόρου Κουλουρούδη Γιάννη ότι δήθεν καλεί τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Η αισχρή και ανήθικη επιχείρηση των ψιθυριστών του ΣΥΡΙΖΑ και στη Χίο δεν θα περάσει! Αξιοποιώντας τις παλιές γνώριμες ΠΑΣΟΚικες τακτικές βγήκαν στη γύρα με δηλώσεις του τύπου «μην ακούς τι λέει το ΚΚΕ – θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ!», «...μα είναι δυνατόν τελικά το ΚΚΕ να μη στηρίξει μια αριστερή κυβέρνηση, έστω με κάποια ανοχή;». Ψαρεύουν σε θολά νερά, παίζουν για να κοροϊδέψουν το λαό, προσβάλλουν όσους νιώθουν αριστεροί και μάλιστα στο όνομα της αριστεράς. Δεν κουραζόμαστε και θα το ξαναπούμε: Καμία στήριξη ή ανοχή στα Κόμματα του συστήματος, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Καμία στήριξη και κανένα αριστερό άλλοθι σε όσους ετοιμάζονται να διαχειριστούν τον καπιταλισμό, τάζοντας ψίχουλα στο λαό.
Κανείς να μην τσιμπήσει. Μόνος στόχος τους είναι να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ, να μην έχουν αύριο απέναντί τους μια πραγματική δύναμη αντιπολίτευσης, ώστε να μπορούν αγκαλιά με τους εταίρους τους στην ΕΕ να προχωρήσουν την αντιλαϊκή πολιτική. Θέλουν αδύναμη τη μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει, να οργανώσει την πάλη του λαού, να πιέσει για την κατάργηση αντιλαϊκών νόμων, να μην περάσουν άλλα μέτρα. Το 'χουμε ζήσει ξανά αυτό το σκηνικό. Θέλουν αδύναμο ΚΚΕ για να 'ναι αδύναμος ο λαός. Χρειάζεται επαγρύπνηση, ετοιμότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό... και φυσικά ισχυρό ΚΚΕ ως απάντηση.

Χίος 23/1/2015

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/