Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 ·



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία. Πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αντιδραστικές ανατροπές στον συνδικαλιστικό νόμο. Το δικαίωμα στην οργάνωση της πάλης, στη διεκδίκηση και την απεργία αποτελεί την ασπίδα των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα διαρκείας της κυβέρνησης και της ΕΕ και δεν τίθεται σε «διαπραγμάτευση».
Η ψήφιση πρόσθετων απαγορεύσεων στην συνδικαλιστική δράση αποτελούσε και αποτελεί σταθερό στόχο του ΣΕΒ και συνολικά του μεγάλου κεφαλαίου που επιδιώκει να στηρίξει την ανάκαμψη και την κερδοφορία του πάνω στα ερείπια των εργατικών δικαιωμάτων.
Το ΚΚΕ καλεί τα εργατικά συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, με πλατιά συσπείρωση και πρωτοβουλίες δράσης, να ορθώσουν τείχος προστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθερίων. Να μην συμβιβαστούν με το καθεστώς των χώρων εργασίας, που θα λειτουργούν σε καθεστώς «γαλέρας», όπου θα βασιλεύει το δίκαιο του καπιταλιστή. Να συμμετέχουν μαζικά στην πανεργατική απεργία, στις 27 Νοέμβρη, καταδικάζοντας και αυτές τις αντιδραστικές μεθοδεύσεις κυβέρνησης και κεφαλαίου.

ΑΘΗΝΑ 19/11/2014                       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/