Αθήνα: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους - 45 λεπτά περνούσαν μπροστά από το ΣύνταγμαΚλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χίο για το φετινό εορτασμό για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 ·

Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία του νησιού, τις μαζικές οργανώσεις να προετοιμάσουν το φετινό γιορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Να δώσουν περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στο μήνυμα του Νοέμβρη, ενάντια στα μονοπώλια, που στερούν από το λαό και τη νεολαία το ψωμί και την παιδεία, που ανακατανέμουν αγορές με τον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική ειρήνη. Να χτυπηθεί αλύπητα ο φασισμός, ως γέννημα – θρέμμα του καπιταλισμού. Να απαιτηθούν τα δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, κόντρα στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ, μακριά από τις αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το μίγμα μέτρων που θα υπηρετούν την καπιταλιστική ανάπτυξη, κόντρα στο φόβο και τις αυταπάτες.
Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί το λαό και τις οργανώσεις του να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που οργανώνει η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην οδό Μιχάλων στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου.

Χίος 11 Νοέμβρη 2014

Social Share

Podcast 902.gr

PODCAST ΚΝΕεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

για την προταση μομφης συριζα


Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόνα ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/