Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χίο για το φετινό εορτασμό για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 ·

Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία του νησιού, τις μαζικές οργανώσεις να προετοιμάσουν το φετινό γιορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Να δώσουν περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στο μήνυμα του Νοέμβρη, ενάντια στα μονοπώλια, που στερούν από το λαό και τη νεολαία το ψωμί και την παιδεία, που ανακατανέμουν αγορές με τον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική ειρήνη. Να χτυπηθεί αλύπητα ο φασισμός, ως γέννημα – θρέμμα του καπιταλισμού. Να απαιτηθούν τα δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, κόντρα στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ, μακριά από τις αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το μίγμα μέτρων που θα υπηρετούν την καπιταλιστική ανάπτυξη, κόντρα στο φόβο και τις αυταπάτες.
Η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ καλεί το λαό και τις οργανώσεις του να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που οργανώνει η Γραμματεία Χίου του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην οδό Μιχάλων στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου.

Χίος 11 Νοέμβρη 2014

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/