Συνεχής ενημέρωση από τον 902
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 ·Όχι άλλες συνδικαλιστικές διώξεις

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στους συνάδελφους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς Γιώργο Αμπαζή, πρόεδρο του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και Μάρκο Σκούφαλο, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Χίου.
Οι συνάδελφοι συνδικαλιστές δικάζονται γιατί εξέφρασαν, το δικαίωμα και υποχρέωσή τους, να ανακοινώσουν την αντίθεσή τους για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), σαν νέα μορφή εργασιακών σχέσεων με εργαζόμενους χωρίς πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε αυτή την δίωξη ως πολιτική που στόχο έχει να φιμώσει κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίθετη με τους νόμους του κεφαλαίου. Χτυπάει το ταξικό κίνημα και όσους παλεύουν για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Ενάντια σε κάθε λογής σκλαβοπάζαρα εργαζομένων και ανέργων. Θέλει να τρομοκρατήσει και να στείλει μήνυμα ότι όποιος παλεύει και αντιστέκεται στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική τον περιμένουν διώξεις.

Καλούμε του εργαζόμενους να μην τρομοκρατηθούν . Με οργανωμένο αγώνα θα αντιπαλέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε.


Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη συνδικαλιστή. Να αθωωθούν όσοι δικάζονται.


Η  Διοίκηση

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/