Δ. Κουτσούμπας: Να ανέβει πολύ ψηλά το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που αμφισβητεί την ΕΕ



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

«Κάλεσμα της Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α. για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση»

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 ·

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου, σε συνέχεια των αγωνιστικών καλεσμάτων της, καλεί σε συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 18/10, 5 μέρες πριν το επόμενο προγραμματισμένο αγωνιστικό ραντεβού στα ΚΕΠΑ όλης της χώρας στις 23/10.
Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους πως είναι επιβεβλημένη η συνεχής δράση μας για την απόκρουση της επίθεσης στα δικαιώματά μας δίπλα στους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό που πλήττεται. Η απεργία αυτή πρέπει να μην έχει προηγούμενο σε συμμετοχή και δεν πρέπει να λείψουμε.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
Δεν υπάρχει χειρότερο ψέμα ότι κάποιοι “καλοί διαχειριστές” ως νέοι “μάγοι” θα μας λύσουν τα προβλήματα μέσα στην ΕΕ, μέσα στην αρένα δηλαδή του αχαλίνωτου κυνηγητού του κέρδους. Όσοι τα λένε είναι οι ίδιοι που σήμερα παίρνουν μέτρα πάνω από 11δις σε βάρος των οικογενειών μας και ετοιμάζονται από τώρα για νέα.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα πως πρέπει να κάνουμε δική μας έγνοια τα χρέη που δημιούργησαν άλλοι και σήμερα τα φορτώνουν στις δικές μας πλάτες. Πως για την κατάσταση που βρισκόμαστε φταίνε τα χρέη και τα ελλείμματα. Σε χώρες που δεν έχουν υψηλά χρέη ούτε τέτοια ελλείμματα παίρνονται τα ίδια ακριβώς μέτρα. Αυτό που φταίει είναι η ίδια η λειτουργία ενός συστήματος που δεν μπορεί να δώσει πια τίποτα, παρά μόνο να μας πάρει.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία όσων ντύνονται τον αντιμνημονιακό μανδύα, στηρίζοντας τάχα τα Άτομα με Αναπηρία ενώ την ίδια στιγμή μιλάνε για “μαϊμού συντάξεις”, “μαϊμού αναπήρους”, για “εξαιρέσεις των ΑμεΑ από τα μέτρα” και “πάση θυσία παραμονή στην ΕΕ και το ευρώ”. Στηρίζουν δηλαδή ότι γεννά τα μνημόνια, το πετσόκομμα μισθών και επιδομάτων, τη διαρκή μας εξαθλίωση.
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Μέσα από τους αγώνες αντιμετωπίζεται με αλληλεγγύη η πείνα και η εξαθλίωση που μας φέρνουν και όχι με συσσίτια ζητιανιάς και αναξιοπρέπειας χωρίς αγώνα. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Κανένα παζάρι για το πόσα θα χάσουμε. Δεν θα γίνουμε το θύμα κανενός. Μας αξίζει ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη για να ζούμε ανθρώπινα.
Η συγκέντρωση των φορέων – μελών της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου για το Νομό Χίου θα πραγματοποιηθεί μπροστά στα γραφεία του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στις 10.30 π.μ. Στη Λήμνο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας και πορεία προς το Επαρχείο Λήμνου, ενώ στη Λέσβο και τη Σάμο οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε χώρους που οι φορείς θα ορίσουν.
ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Social Share

 
*/