Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απ. Γκλέτσου με εντολή εισαγγελέα επειδή άνοιξε τις μπάρες της εθνικής οδού, διαμαρτυρόμενος για τη ληστεία των διοδίων που διαπράττουν οι μεγαλοκατασκευαστές με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ, αποτελεί απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να την καταδικάσει γιατί στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

ΑΘΗΝΑ 11/1/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Ο Θανάσης Παφίλης - εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ - προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Οθωνα και τον προϊστάμενο της ΓΑΔΦ.
Επιπλέον, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χτες το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ έξω από την ΓΑΔΦ, ενώ ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Μπασδέκης συνάντησε τον αστυνομικό διευθυντή όπου και διαμαρτυρήθηκε για τη σύλληψη του Απ. Γκλέτσου. Παράλληλα, τόνισε ότι όλη αυτή η ιστορία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοκατασκευαστικών εταιρειών.
Τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ και σημειώνουν: «Kαταγγέλλουμε τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, που έγινε με απόφαση της κυβέρνησης, η οποία εκτελεί εντολές της εταιρείας που ληστεύει το λαό με τα διόδια στην περιοχή.


Τέλος, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γ. Μαρίνος, Τ. Χρονάς και Γ. Γκικόπουλος με επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη καταγγέλλουν τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας και ζητούν τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να εξετάσει το θέμα και να πάρει απόφαση για την κατάργηση των διοδίων.

Social Share

 
*/