Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» και των Μονάδων Κοινωνικής Μέριμνας ηλικιωμένων

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 ·

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Συναντήθηκε ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ -Αγ. Πρωτ και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μάρκος Σκούφαλος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στη Περιφέρεια Β. Αιγαίου Στρατής Κόρακας με τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» και των Μονάδων Κοινωνικής Μέριμνας ηλικιωμένων.

Κοινή ήταν η αγανάκτηση για τις καθυστερήσεις στα δεδουλευμένα που φτάνει και τους 10 μήνες, για τα ελλιπή μέσα και εξοπλισμό για τη μη αναγνώριση του ρόλου και του έργου που επιτελούν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι χωρίς επί της ουσίας να τους αναγνωρίζεται από τις κυβερνήσεις, τους δήμους και τις εταιρείες που τα διαχειρίζονται όπως η ΕΝΑ Χίου.

Και οι δύο υποψήφιοι σημείωσαν την ανακολουθία και τον εμπαιγμό τους από τους δικομματικούς εταίρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την κοροϊδία που υφίστανται είτε από τους δημάρχους του δικομματισμού είτε από τον Νομάρχη Χίου και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Λαμπρινούδη , που είναι και ο πολιτικά υπεύθυνος γιατί 10 μήνες οι εργαζόμενοι των Μονάδων Κοινωνικής Μέριμνας παραμένουν απλήρωτοι, την ώρα που ο ίδιος με τις πλάτες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει έργα επί χάρτου εκατομμυρίων ευρώ, λιμάνια και αεροδρόμια!

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και προώθησαν ήδη το θέμα στη βουλή, ώστε να ασκηθεί πίεση για την επίλυση αυτού του εμπαιγμού.

Από την άλλη εξήγησαν ότι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αγωνίζεται για ένταξη αυτών των δομών σε ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, που θα παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη στους ηλικιωμένους μέσα σε αποκεντρωμένα σύγχρονα και με όλες τις προδιαγραφές ιδρύματα, με κινητές μονάδες όταν χρειάζεται πλήρως στελεχωμένες , που θα αποτελούνται από μόνιμο και με πλήρη δικαιώματα προσωπικό.

Ωστόσο το ερώτημα για τους δημάρχους Χίου, Ομηρούπολης, Καρδαμύλων κλπ, το ερώτημα για το Νομάρχη και υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ είναι σαφές και απαιτεί άμεση απάντηση και όχι τις γνωστές υπεκφυγές για εντάλματα που περιμένουν υπογραφές και τα άλλα γνωστά σε όλους ψέματα:

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ;
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΠΣΕΙΡΩΣΗΣ.

Social Share

 
*/