Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Περιοδεύων θίασος υποσχεσιολογίας της κυβέρνησης

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Στις αρχές της βδομάδας κυβερνητικό κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών, με επικεφαλής τον υπουργό Δ. Ρέππα, περιόδευσε επί διήμερο στη Λέσβο και έταξε δρόμους, λιμάνια κι αεροδρόμια, όχι μόνο για το νησί, αλλά και για τη Σάμο και τη Χίο.

Προχτές, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη συνάντησε διαδοχικά τους υποστηριζόμενους από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιους για περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό και για δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη. Και εδώ τα ίδια: Η υπουργός έταξε στους υποψήφιους αναπλάσεις, ρυθμιστικά σχέδια, προστασία και ανάδειξη παραλιακών μετώπων, προγράμματα για «πράσινες ταράτσες» κ.ά.

Η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες, ως περιοδεύων θίασος, στην κυριολεξία «τα δίνει όλα», όπως και οι πάλαι ποτέ «Μαυρογιαλούροι», για να στηρίξει τους υποψηφίους της που αν εκλεγούν θα δικαιώσουν την πολιτική της και με τον αντιλαϊκό «Καλλικράτη» και με την εφαρμογή του μνημονίου της εξαθλίωσης του λαού, που χτυπά τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που τον φορτώνει με νέους φόρους, που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, ανοίγοντας νέους δρόμους για την κερδοφορία του κεφαλαίου. Οσο για τα προτεινόμενα έργα, αυτά αν γίνουν θα τα πληρώσει ο λαός και θα τα εκμεταλλεύεται για να κερδοφορεί το κεφάλαιο. Το έργο το 'χουμε ξαναδεί, με Αττική Οδό, Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Λιμάνι Πειραιά κλπ.

Τίθεται λοιπόν το δίλημμα στο λαό για τις επερχόμενες εκλογές: 'Η θα «τσιμπήσει» και τα αντιλαϊκά μέτρα θα ενταθούν και θα πληθύνουν ή θα τους ρίξει το «μαύρο» που τους αξίζει και θα στηρίξει τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δείχνοντας ότι «δε μασάει», ότι θέλει και μπορεί να αντιπαλέψει ως το τέλος αυτήν την πολιτική. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.


ΧΙΟΣ 19/9/2010

Social Share

 
*/