Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Για την επίσκεψη Παυλόπουλου – Καμμένου στη Χίο

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η δεύτερη κοντινή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου στη Χίο αυτή τη φορά με τον Υπ. Εξωτερικών Π. Καμμένο, δεν είναι τυχαία.


Οι επισκέψεις τους σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, οι έπαινοι για την ετοιμότητά τους, για τη συμβολή τους στο προσφυγικό, η επίσκεψή τους στην Παναγιά εν μέσω Τουρκικών παρενοχλήσεων όπως αποκαλύφθηκε, είναι στοιχεία που επιβεβαιώνουν και πάλι την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.
 

Η δεύτερη αυτή  επίσκεψη γίνεται σε μια περίοδο που πολεμικές δυνάμεις από ισχυρά μονοπώλια και καπιταλιστικά κράτη συγκεντρώνονται επικίνδυνα στην Κύπρο στο φόντο των οξυμένων ανταγωνισμών για τον έλεγχο και τη μεταφορά των ενεργειακών πηγών.
 

Ο λαός μας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος, ούτε να υιοθετήσει τα ψέματα ότι η στρατηγική της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» θα τον ωφελήσει. Τον καλούμε άμεσα να οργανώσει τη δική του πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, ενάντια στα παζάρια, τα διχοτομικά σχέδια, τις ΝΑΤΟικές και ευρωενωσιακές «ασπίδες».
 

Χίος 19/7/2017

Social Share

 
*/