Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Δυναμικό συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ για το Προσφυγικό

Σάββατο 2 Απριλίου 2016 ·


Δυναμικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Προσφυγικό πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής. Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι εξέφρασαν την καταδίκη τους στο νομοσχέδιο, που είναι στη βάση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας και με το οποίο υλοποιείται η πολιτική που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη επιδείνωση στις συνθήκες εγκλωβισμού και καταστολής των προσφύγων, που μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα εγκλωβισμού τους, που τους χαρακτηρίζει πλέον ως παράνομους και στην ουσία κρατούμενους.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, όπου μίλησε ο Αλέκος Περράκης πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και στέλεχος του ΠΑΜΕ και ακολούθησε δυναμική πορεία στη Βουλή. Στην κινητοποίηση συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία, έφτασε στα Προπύλαια ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
«Φονιάδες, ληστές, υποκριτές είναι οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Μέτρα ανακούφισης των προσφύγων», ανέγραφε η εξέδρα, ενώ οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως: «Οι πρόσφυγες δεν είναι τίτλοι στις ειδήσεις, δεν είναι για παζάρια και για επενδύσεις», «Κάναν τη Μεσόγειο θάλασσα νεκρών, όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών», «Όσο στο τιμόνι είναι τ' αφεντικά για τους λαούς θα έχει πολέμους - προσφυγιά», «Πνιγμένα παιδιά και ξεριζωμός, αυτός είναι ο καπιταλισμός».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/