Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ: Αγώνας - αισιοδοξία για τη συγκρότηση της Λαϊκής Συμμαχίας για τη σύγκρουση με τα μ ονοπώλια και την εξουσία τους

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 ·

 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με επιτυχία στο νότιο μόλο του λιμανιού το Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, που συμπλήρωσε 40 χρόνια διαδρομής μέσα σε πολύπλευρες και έντονες πολιτικές συγκυρίες.
Το φετινό φεστιβάλ έβαλε το στίγμα του στις προτάσεις του Κ.Κ.Ε. για τη νεολαία, που αφορούν τα ζητήματα της εργασίας, της νέας γενιάς, της γνώσης,  του πολιτισμού και της άθλησης.
Παράλληλα οι δεκάδες νεολαίοι που συμμετείχαν, έστειλαν μήνυμα αγώνα κατά των ναρκωτικών,  καταδίκασαν τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης και ειδικά των παιδιών. Αναφορές έγιναν κα στην Ουκρανία καταδικάζοντας τη φασιστική κυβέρνηση που στηρίζεται από ΗΠΑ και ΕΕ, τονίζοντας το ρόλο του φασισμού ως συστημική δύναμη που μάλιστα πρόσφατα κήρυξε εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας.
Σημαντικό είναι και το ότι διακινήθηκαν εκατοντάδες βιβλία, από την έκθεση του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής, δείγμα διάθεσης για μελέτη και έγινε ανάρπαστη η έκδοση του Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης του συγγραφικού έργου του Φώτη Αγγουλέ “η Μιχαλού”.
Με τραγούδια από νεανικά σχήματα καταδικάστηκαν η βία, η απανθρωπιά και τραγουδήθηκαν η ελπίδα και η αισιοδοξία.
Πολιτική ομιλία απηύθυνε το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Κ.Ν.Ε. Μαρίνος Μακρής και η βραδιά έκλεισε με λαϊκή έντεχνη μουσική και τραγούδια.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/