Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Σχόλιο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου για τις δηλώσεις Ρακιντζή σχετικά με τις ΚΟΙΝΣΕΠ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 ·

Επειδή ως Λαϊκή Συσπείρωση και ως ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, των συμμάχων του και συνεργαζόμενων μαζί του, έχουμε στάση ζωής τη συνέπεια λόγων και έργων, έρχεται για πολλοστή φορά ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος ενός αστικού θεσμού-ο κ. Ρακιτζής- να καταδείξει το όργιο που γίνεται στην τοπική διοίκηση με τις ΚΟΙΝΣΕΠ και τους δημάρχους που πρόσκεινται στη συγκυβέρνηση,  δικαιώνοντας από τη δική του βέβαια σκοπιά την κριτική μας.
Η παραλαβή- παράδοση στο δήμο της Χίου από απερχόμενη και νέα δημοτική αρχή της αντεργατικής , αντιλαϊκής πολιτικής και τα όσα σημειώνει ο κ. Γενικός τους εκθέτει πολλαπλά .
Το αξιοσημείωτο-γι αυτούς που δεν εντρυφούν στον οπορτουνιστικό χώρο-είναι ότι αυτά φιλοξενούνται στην Αυγή, στο ιδεολογικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, που  τα στελέχη του στη Χίο και στην τοπική διοίκηση προσπαθούν να μας πουν ότι τους λασπολογούμε και τους συκοφαντούμε, με αφορμή τις  «συναντήσει»ς τους και τα «περί παρεξηγημένων εργαλείων» , που είναι οι ΚΟΙΝΣΕΠ. Φυσικά ενιαία γραμμή έχουν και κεντρικά και στη Χίο. Να θολώνουν τα νερά.
Εμείς φυσικά εδώ και χρόνια δεν περιμέναμε να μας πουν οι διαχειριστές του συστήματος, ανεξαρτήτως χρώματος –γαλάζιου, πράσινου, ροζέ- τι εργαλεία είναι οι ΚΟΝΣΕΠ , μέσα σε έναν αδυσώπητο πόλεμο ανάμεσα στο κεφάλαιο και στην εργασία.
Ο λόγος, η πράξη και τα συμπεράσματα ανήκουν στο λαό!
4-8-2014

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/