Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 ·



Αυτή η παροιμία ταιριάζει στη Χιακή Συμπολιτεία (ΣΥΡΙΖΑ), που προσπαθεί να απαντήσει στην ανακοίνωσή μας για το αδήριτο γεγονός ότι πήγε πακέτο με την απερχόμενη δημοτική αρχή, τη νυν δημοτική αρχή με τον κ. Βουρνού, και δικούς της εκπροσώπους σε «σχετική συζήτηση» με θέμα για ΚΟΙΝΣΕΠ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Σ’ αυτή τη «σχετική συζήτηση» κατά απαράδεκτο τρόπο δεν κλήθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση, προφανώς για να μη χαλάσει η  «σούπα» των προθύμων και φυσικά αποκαλυφθεί και η… «σχετική συζήτηση» γι αυτό και η κατά τα άλλα λαλίστατη «Χιακή Συμπολιτεία» δεν έβγαλε κιχ για το τι έγινε και τι υποστήριξε.
Όσο για τις θέσεις της για τις ΚΟΙΝΣΕΠ,  μας τις έχουν αναλύσει το πρωτοκλασάτο στέλεχός της, ο Δημήτρης ο Τσούχλης,  σε σχετικό του άρθρο προεκλογικά, που αναφανδόν τις υποστήριζε εν μέσω μηνύσεων εις βάρος μας, η ίδια η επικεφαλής της, που προέτρεπε τους κτηνοτρόφους μας να φτιάξουν ΚΟΙΝΣΕΠ σε τηλεοπτική συζήτηση,  οι άλλες παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ π.χ. δήμος Ελευσίνας-Μαγούλας, που συμφώνησαν για αυτό το αντεργατικό και αντιλαϊκό εργαλείο, και φυσικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για την «αλληλέγγυα οικονομία»,  για να βγάλουν λάδι την άθλια συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική της ΕΕ, που αποτελεί και τον εμπνευστή της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και στη χώρα μας.
Κλείνοντας, το ποιος λασπολογεί και ποιος έχει κάνει τη διγλωσσία επάγγελμα, έχει φανεί πολύ πριν υπάρξει η « Χιακή Συμπολιτεία» και πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πρόταση στον κ. Βουρνού για επικεφαλής  μιας …αντιμνημονιακής δημοτικής παράταξης.
Καταλαβαίνετε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί…

ΧΙΟΣ, 30-7-2014

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/