Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 ·

Μάθαμε τελικά ένα μήνα πριν τις εκλογές ποια είναι η περίφημη ενότητα της Αριστεράς για την οποία κόπτεται η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ!!!
Οι ανακυκλωμένοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, Μητρόπουλος, Σακοράφα, Κουρουπλής, Κοτσακάς κλπ αποτελούν το εκρηκτικό πλέον μείγμα προς την επανάσταση…
Αυτοί που θήτευσαν σε πρώτες θέσεις στο κόμμα ή στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, που βαρύνονται με τα διαχρονικά εγκλήματα σε βάρος του λαού με τις υπογραφές τους σε όλες τις αντιλαϊκές συνθήκες Ευρωπαϊκές- Μάαστριχτ, ΟΝΕ κλπ- και Νατοϊκές- παραμονή των Βάσεων, νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ , Αφγανιστάν κλπ, αυτοί, που στήριξαν τις διαχρονικές πολιτικές Λιτότητας σε βάρος του λαού και τα Παπανδρεϊκά ή Σημιτικά παπατζηλίκια, αυτοί που κατάντησαν τη Χίο σε ένα μαρασμένο νησί με ελλιπείς συγκοινωνίες και ημιτελή ή ανύπαρκτα έργα και υποβαθμισμένες υποδομές, αναβαπτίζονται με τη βοήθεια της ηγεσίας του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ σε αντιμνημονιακό μέτωπο, σε σωτήρες του τόπου.
Την ώρα που το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους υπόλοιπους πρόθυμους του ΛΑΟΣ την Μπακογιάννη και τα άλλα γαλαζοπράσινα σχήματα ρημάζουν στην κυριολεξία το λαό και τον τόπο, αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα οπορτουνισμού και σοσιαλδημοκρατίας με πολιτικό θράσος απευθύνεται στο ΚΚΕ και το εγκαλεί γιατί δε στέργει στην ενότητα της αριστεράς, με απλά λόγια γιατί δεν υπογράφει μια νέα Βάρκιζα, γιατί δεν υπογράφει την πολιτική του αυτοκτονία.
Με τη διακήρυξή τους, που συνιστά ομολογία πίστεως στον καπιταλισμό, εμπαίζουν το λαό ότι στο πλαίσιό του, αν αναδειχτούν σε κυβέρνηση και χωρίς σύγκρουση με την ΕΕ, τα μονοπώλια και την εξουσίας τους, θα αρθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, ξεκινώντας απ' την ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.
Με όπλο το αστικό λογοκοπείο, την Ελληνική Βουλή, διακηρύττουν ότι θα προβούν σε «αναστολή πληρωμών για όσο χρειαστεί ώστε να ανασυγκροτηθεί η οικονομία», με «επιλεκτική διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και εξυπηρέτηση του υπόλοιπου με ευνοϊκούς όρους και ρήτρα ανάπτυξης», την ώρα, που η εξουσία βρίσκεται στα χέρια της πλουτοκρατίας ντόπιας και ξένης, που θα την πείσουν (!) όλοι αυτοί να τους την παραδώσει λες και το έκανε στη Γαλλία ή στην Ιταλία με τις γνωστές κεντροαριστερές σαπουνόφουσκες.
Οι συμμαχίες τους όμως έχουν και πρακτικά αποτελέσματα όπως για παράδειγμα έγινε στη Χίο με το «αντιμνημονιακό μέτωπο» στο σωματείο υπαλλήλων των ΟΤΑ στο δήμο Χίου που εξελέγησαν οι εκλεκτοί του κ. Κοτσακά και ο πρόεδρος του σωματείου (ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) έμεινε τρίτος, έξω και καταϊδρωμένος.
Αυτή λοιπόν είναι η «ενότητα» της αριστεράς για την οποία δήθεν αγωνίζεται ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ: Η κολυμβήθρα του Σιλοάμ για τα πολιτικά υλικά κατεδάφισης του ΠΑΣΟΚ, το μπάσιμο της σοσιαλδημοκρατίας από την πίσω πόρτα.
Δεν μας προξενεί καμιά εντύπωση η κίνησή τους, άλλωστε οπορτουνισμός και σοσιαλδημοκρατία ιστορικά είναι όμοροι χώροι. Το ομολόγησε εξάλλου και ο Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη στον ΣΚΑΊ. Σε ερώτηση αν θα μπορούσαν να απευθυνθούν στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία απάντησε: «Αυτή η ερώτηση θα είχε νόημα και θα ήταν πολύ χρήσιμη η απάντησή μου πριν από δύο χρόνια».
Αν σε όλα αυτά προστεθεί και ο έτερος Καπαδόκης , η ΔΗΜΑΡ με τις δικές της προσχωρήσεις του «κακού» ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνεις γιατί , ο έρωτας και ο βήχας τελικά δεν κρύβονται…

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ


Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/