Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

KKE - KNE: Αύριο στις 11πμ η συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Λοχαγού Αναστασίου - 228 Μονάδα Πεζικού

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 ·

 Εξόρμηση έξω από το Στρατόπεδο Λοχαγού Αναστασίου - 228 Μονάδα Πεζικού θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χίο αύριο στις 11πμ στα πλαίσια της πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων  αυτή την εβδομάδα. Η εξόρμηση γίνεται μια μέρα μετά την άφιξη χθες των νεοσύλλεκτων στο νησί. 

Αιτήματα αιχμής είναι να μην αυξηθεί η θητεία στο στρατό ξηράς, να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και υγεινής από την πανδημία και να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατευμένους.
Επίσης, η διεκδίκηση δωρεάν μετακίνηση στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, καθώς και από τα χωριά κατά τις εξόδους. Ακόμα, η βελτίωση των συνθηκών σίτισης, ίδρευσης και στέγασης στα στρατόπεδα.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στηλιτεύουν τη στρατηγική καταστολής της κυβέρνησης, με σενάρια που εντάσσονται και σε ασκήσεις όπως η πρόσφατη πρόβα πολέμου "defender 2021" με τη συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις δράσεις τονίζεται ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει ο ελληνικός λαός από τις δυνάμεις που πίνουν νερό στο όνομα της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ καλώντας σε αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και σε κλείσιμο της βάσης της Σούδας και όλων των ξένων βάσεων στη χώρα.

Χίος 16/4/2021

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/