Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Σε κλίμα μαχητικότητας και ενθουσιασμού η εξόρμηση για τις θέσεις του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 ·

Με μαχητικότητα και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση του Ριζοσπάστη με τις θέσεις του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την πρώτη ημέρα στη Χίο (30/1/2021) όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ. Η ανακοίνωση αναλυτικότερα αναφέρει:

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (30/1) τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ υποδέχτηκαν με κλίμα μαχητικότητας και ενθουσιασμού το Ριζοσπάστη στο νησί της Χίου με το πρώτο κείμενο των θέσεων του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με τίτλο: «Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της Κοινωνικής Συμμαχίας στην πάλη για το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό. Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό στο 21ο Συνέδριο».

Η μάχη για να φθάσει το φύλλο παντού ξεκίνησε άμεσα από το πρωί με τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια της ανταπόκρισης του κόσμου να φαίνονται μέσα σε λίγες ώρες, που η ΚΝΕ κάλυψε το πλάνο της. Οι Κομματικές Οργανώσεις έφθασαν σε σημαντικό μέρος εργαζόμενων, νέων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών ΕΒΕ, βρίσκονται επίσης σε τροχιά κάλυψης του πλάνου. Η διακίνηση θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή με στόχο να φθάσουν σε όσα περισσότερα λαϊκά σπίτια οι Θέσεις του Κόμματος και να μελετηθούν, ενώ τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η διακίνηση σε χώρους δουλειάς.

Οι θέσεις του Κόμματος αποτελούν ένα μαχητικό κάλεσμα συστράτευσης με το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που τάσσεται με συνέπεια και δίχως καμιά ταλάντευση με το λαϊκό δίκιο. Τα κείμενα των Θέσεων μπορούν να θωρακίσουν ακόμα καλύτερα τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, πρωτοπόρους εργαζόμενους, ανθρώπους του μόχθου, σχετικά με το συμπέρασμα-κλειδί από τις ίδιες τις εξελίξεις της 4ετίας που πέρασε: Ότι όσο η οικονομία οργανώνεται με κριτήριο το καπιταλιστικό κέρδος, όσο η εξουσία παραμένει στα χέρια της αστικής τάξης, τόσο θα χειροτερεύει η θέση των εργαζομένων. Ότι όλες αυτές οι εξελίξεις αναδεικνύουν περίτρανα την ανάγκη του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, της οργάνωσης της οικονομίας με κριτήριο την ολόπλευρη ικανοποίηση των εργατικών - λαϊκών αναγκών.

Μαχητικά και ορμητικά συνεχίζουμε μέχρι τη διακίνηση και του τελευταίου φύλλου με τις Θέσεις του Κόμματος, ενώ έχουν ήδη ανανεωθεί τα ραντεβού και οι στόχοι και για τα 2 επόμενα κείμενα των θέσεων του Συνεδρίου.

Χίος - 30/1/2021

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/