Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Περιοδεία και ομιλία στα Νένητα από το ΚΚΕ Παρασκευή και Σάββατο

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 ·

           Την Παρασκευή 21/6 το απόγευμα κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργη Αμπαζή περιόδευσε στα Νένητα. Συζήτησαν με κατοίκους και εργαζόμενους για τα προβλήματα που προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, αναδεικνύοντας μέσα από τις προτάσεις του ΚΚΕ την ανάγκη ισχυροποίησής του Κόμματος, για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα. Η ανάγκη ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης με το ΚΚΕ αναδεικνύεται και από το γεγονός πως όποια κι αν είναι η αυριανή κυβέρνηση, είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ, είναι δεσμευμένη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων ως το 2060.
     Το Σάββατο 22/6 πραγματοποιήθηκε στο ίδιο χωριό προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητές την Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών, τον Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο βουλευτή Χίου και τον Στρατή Κόρακα.
       Η Α. Κυρίτση ανέδειξε τις ευθύνες των αστικών κομμάτων που στηρίζοντας και εφαρμόζοντας την πολιτική του κεφαλαίου βασίζονται στη «βοήθεια» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για την υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων ενώ οι ιμπεριαλιστές στηρίζουν την προκλητικότητα και επιθετικότητα της Τουρκίας, οδηγώντας τη χώρα σε λύσεις συνδιαχείρισης, διχοτόμησης, πυκνώνοντας τα σύννεφα του πολέμου πάνω από την ευρύτερη περιοχή.
       Τέλος, κάλεσε τους χωριανούς σε στήριξη του ΚΚΕ στις 7 Ιούλη, ως τη μόνη δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό, τη μόνη δύναμη που και θέλει και μπορεί να στηρίξει το δυνάμωμα της λαϊκής αντίστασης, της ελπίδας της προοπτικής της κοινωνικής ευημερίας.
     Στη συνέχεια χαιρέτησε ο Γ. Αμπαζής ο οποίος πέρα από κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ στάθηκε στα μεγάλα προβλήματα του τόπου (στήριξη μαστιχοπαραγωγών, πόσιμο νερό, κέντρο υγείας Πυργίου, υποβάθμιση παιδείας/εκπαίδευσης κλπ) αποδεικνύοντας πως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που διαχρονικά εξέλεξαν βουλευτές στο νησί δε θέλουν και δεν μπορούν να στηρίξουν φιλολαϊκές πολιτικές. Διαφορετικά, έστω κι ένα από τα προβλήματα θα το είχαν λύσει.
     Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε ο Στρατής Κόρακας. Αφού θύμισε στους χωριανούς τη μακρόχρονη γνωριμία τους –35 χρόνων- προέτρεψε όποιοι από τους παρευρισκόμενους και γενικότερα είναι εφοπλιστές, βιομήχανοι ή τραπεζίτες να ψηφίσουν τα αστικά κόμματα. Οι υπόλοιποι, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, εργάτες, υπάλληλοι, μικρομεσαίοι αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι … έχουν μια επιλογή: δυνάμωνα της φωνής τους, ψήφο στις 7 Ιούλη στο ΚΚΕ.

Social Share

 
*/