Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 ·


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕ ΧΙΟΥ ΚΚΕ

Απροκάλυπτα ο κ. Βίτσας διαβεβαίωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (17/10/2018) ότι ούτε το Χοτ Σποτ πρόκειται να κλείσει στο νησί, ούτε οι πρόσφυγες να σταματήσουν να έρχονται. Μάλιστα με θράσος δήλωσε ανοικτά ότι ο ίδιος συμφώνησε να αυξηθεί το νούμερο των προσφύγων στη ΒΙΑΛ κατά παράβαση των "ορίων". 
Παρουσιάζοντας τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο περίπου ως "φυσικό φαινόμενο" απέκρυψε ή και απέκρουσε ανοικτά κάθε αναφορά ότι η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και όσων κυβέρνησαν ως τώρα και συνεπώς σε "μαγνήτη" πιθανών επιθέσεων.
Καταδικάζουμε τον ξενοφοβικό και ρατσιστικό χαρακτηρισμό περί "λαθρομεταναστών" του Δημοτικού Συμβούλου Τσάκου, με το ψηφοδέλτιο του κ. Βουρνού. Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο κ. Βουρνούς έχουν τεράστια ευθύνη. Καταδικάζουμε τη φραστική επίθεση στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί ύψωσε το ανάστημά του μαζί με δυνάμεις από τα Σωματεία και φορείς, ενάντια στον ξενοφοβικό και ρατσιστικό λόγο.
Αποδεικνύεται και πάλι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει επάξια το έργο των προκατόχων της. Ο λαός μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα μόνο με τη δική του οργάνωση και πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.
Μπορεί και πρέπει να ορθώσει τείχος, με το ΚΚΕ, απέναντι σε όσους προσπαθούν να σπείρουν το μίσος στοχεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο. Τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους, που σπέρνουν το θάνατο και αναπαράγουν την προσφυγιά.

Χίος 22/10/2018

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/